Αδειοδοτήθηκε αλλά παραμένει αδικημένος

Ο Παναθηναϊκός δε θα αγωνιστεί φέτος στην Ευρώπη γιατί αδικήθηκε κατάφορα από τη διαιτησία, αλλά και γιατί ξεκίνησε με -2 βαθμούς. Καλό είναι να μην το ξεχνάμε αυτό.
Διαβάζουμε και ακούμε δεξιά και αριστερά πως καλώς αδειοδοτήθηκαν τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση οι «πράσινοι» θα έπαιζαν στην Ευρώπη χωρίς να το αξίζουν αγωνιστικά-βαθμολογικά, κάτι που θα ήταν
unfair απέναντι στην ηπειρώτικη ομάδα.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως ο μόνος αδικημένος της υπόθεσης, παρά την αδειοδότηση που πήρε, εξακολουθεί και παραμένει ο Παναθηναϊκός. Το Τριφύλλι φέτος είδε να του «κλέβονται» με το έτσι θέλω βαθμοί σε πάρα πολλά παιχνίδια, ξεκίνησε με -2 εξαιτίας όσων έγιναν πέρυσι στο ΟΑΚΑ, αναγκάστηκε να παίξει έναν αγώνα μπαράζ χωρίς να ξέρει αν έχει νόημα ή όχι, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα, χθες (30/5) η επιτροπή εφέσεων συνεδρίαζε μέχρι τα μεσάνυχτα για να αποφασίσει... με ποιον τρόπο θα δώσει ευρωπαϊκή άδεια στον ΠΑΣ.

Επειδή πάντα όμως κάθε είδηση έχει δύο όψεις, ίσως βγει σε καλό στον Παναθηναϊκό η μη έξοδος στην Ευρώπη (αν δώσει στον ΠΑΣ άδεια και η UEFA, γιατί ίσως εκεί υπάρξουν… εκπλήξεις). Το Τριφύλλι θα έχει στη διάθεσή του το χρόνο για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την επόμενη περίοδο, να αφοσιωθεί σε έναν και μόνο στόχο (στο νταμπλ) και να χτίσει πάνω σε υγιείς βάσεις την ομάδα του 2013-14.

Green-ιάρης
Keywords
Τυχαία Θέματα