Πήρε την αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός

Μετά από μία επτάωρη συνεδρίαση, η ΕΠΟ δικαιώνει σε δεύτερο βαθμό τον Παναθηναϊκό και του δίνει αδειοδότηση. Κανονικά πήρε άδεια και ο ΠΑΣ που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη.
Η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ φαίνεται πως δεν βρήκε... πάτημα για να μην αδειοδοτήσει τον Παναθηναϊκό, κατά την εκδίκαση της έφεσης του Τριφυλλιού.

Οι «πράσινοι» μπορεί να μην αγωνιστούν στην Ευρώπη (αφού πήρε αδειοδότηση και ο ΠΑΣ Γιάννινα), όμως η είδηση δεν παύει
να είναι εξαιρετικά θετική.

Η μη αδειοδότηση θα προκαλούσε αλυσιδωτές επιπτώσεις, με μεγαλύτερο πλήγμα τον μεταγραφικό σχεδιασμό που θα έπρεπε να γίνει κάτω από συγκεκριμένους περιορισμούς.

Αυτά αποφεύχθηκαν, έγινε το σωστό και το δίκαιο και πλέον ο Παναθηναϊκός μπορεί να δει με πολύ πιο αισιόδοξη ματιά το μέλλον και να οργανώσει το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ΕΠΟ δικαίωσε τον Παναθηναϊκό που ισχυριζόταν πως τα πάντα είναι σωστά στον φάκελό του, έπειτα και από τα συμπληρωματικά έγγραφα που είχε προσκομίσει. Δεν δικαίωσε όμως και τον υπεύθυνο για τις αδειοδοτήσεις, που είχε εισηγηθεί νωρίτερα αρνητικά. Ίσως θα έπρεπε πλέον ο Γιώργος Δημητρίου να εξηγήσει το... σκεπτικό της αρνητικής του εισήγησης.

Η σχετική ανακοίνωση:

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2013-2014 και στις τρεις ΠΑΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα