Κλείνει ο Φάλκενμπεργκ

Πολύ κοντά στη συμφωνία με την Άλκμααρ είναι ο Παναθηναϊκός για τον Έρικ Φάλκενμπεργκ, έχοντας συμφωνήσει στα ανταλλάγματα...
Μετά την αυτονόητη, όπως την χαρακτήρισαν, αδειοδότηση, στον Παναθηναϊκό κινούνται κανονικά για μεταγραφές, ακολουθώντας τον αρχικό προγραμματισμό τους. Το Τριφύλλι προχωρά κανονικά στις κινήσεις του και απλά θα περιμένει μέχρι τη Δευτέρα για να δει αν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, καθώς θα ελεγχθεί από την ΟΥΕΦΑ
ο φάκελος των ομάδων.

Μετά τον Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος έχει κλείσει στους «πράσινους» και αναμένεται στη χώρα μας την ερχόμενη εβδομάδα για να υπογράψει, ο δεύτερος παίχτης που θα αποτελέσει παίχτη του Παναθηναϊκού θα είναι ο Έρικ Φάλκενμπεργκ.

Το Τριφύλλι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Άλκμααρ και η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πολύ κοντά. Οι «πράσινοι» να χαρίζουν τα τροφεία του νεαρού Παντελή Χατζηδιάκου στους Ολλανδούς, οι οποίοι ενώ θα πάρουν και τα έσοδα από ένα φιλικό, συν κάποιο ποσοστό μεταπώλησης.

Μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία, ο Φάλκενμπεργκ θα έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει και να αποτελέσει τον νέο μέσο των «πράσινων», κάτι που μπορεί να γίνει εντός της επόμενης εβδομάδος.
Keywords
Τυχαία Θέματα