Οι ελληνικές επιλογές για αριστερό μπακ

Tους Αλέξανδρο Κούρο και Νίκο Κοροβέση έχει στα υπόψιν του ο Παναθηναϊκός για τη θέση του αριστερού μπακ...
Ο Παναθηναϊκός κινείται για την κάλυψη των κενών στο ρόστερ του, έχοντας αποφασίσει να αποκτήσει και αριστερό μπακ, καθώς αυτή τη στιγμή μόνον ο Διαμαντής Χουχούμης μπορεί να καλύψει τη θέση αυτή και υπό προϋποθέσεις, ο Στέργος Μαρίνος.

Ως προς αυτό, δύο έλληνες παίκτες βρίσκονται στη λίστα
του Γιάννη Αναστασίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «η Πράσινη», αυτοί είναι οι Νίκος Κοροβέσης του ΠΑΣ Γιάννινα και Αλέξανδρος Κούρος του Πανιωνίου.

Ο Δημήτρης Σαραβάκος βρέθηκε στην Τρίπολη και είδε τον αγώνα του Αστέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα χθες, τσεκάροντας τον παίχτη των Ηπειρωτών. Ο Κοροβέσης μπορεί να καλύψει την αριστερή πλευρά, τόσο ως μπακ, όσο ως χαφ, αλλά το πρόβλημα έγκειται στις σχέσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που δε διάγουν και την καλύτερη περίοδό τους. Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμα έτους με την ομάδα του, συνεπώς εξαρτάται από το ποσό που θα ζητήσει ο ΠΑΣ για να τον παραχωρήσει.

Ο Κούρος από την άλλη μεριά, αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό μπακ αλλά μπορεί να καλύψει και την θέση του κεντρικού αμυντικού, όμως και αυτός έχει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016. O νεαρός παίχτης των Νεοσμυρνιωτών έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και οι «πράσινοι» θέλουν να μαζέψουν στο «Απήλιον» ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με μέλλον, για να χτίσουν την ομάδα του αύριο.
Keywords
Αναζητήσεις
αριστεροί έλληνες μπακ, ελληβες παιχτες αρθστερο μπακ
Τυχαία Θέματα