Τσεκάρει Μπόρεκ ο Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου θα βρεθεί στην Πράγα για να παρακολουθήσει το Σπάρτα Πράγας-Ντούκλα για να διαμορφώσει οριστική άποψη για τον Τόμας Μπόρεκ...
Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον τσέχο μέσο της Ντούκλα, Τόμας Μπόρεκ, τον οποίον έχουν ήδη τσεκάρει οι Δημήτρης Σαραβάκος και Νίκος Νταμπίζας, έχοντας αποκομίσει θετική εντύπωση.

Ωστόσο, για να προχωρήσει η μεταγραφή, χρειάζεται να δώσει το τελικό ok ο Γιάννης Αναστασίου. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού θα ταξιδέψει
το Σάββατο στην Πράγα για να παρακολουθήσει από κοντά τον παίκτη να αγωνίζεται κόντρα στη Σπάρτα Πράγας, ώστε να δει τις δυνατότητές του σε ένα απαιτητικό ματς.

Ο Μπόρεκ, στις μέχρι στιγμής δηλώσεις του, έχει δείξει ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον των «πράσινων» και μάλιστα έχει ενημερωθεί και για τις τρέχουσες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, δεν έχει μιλήσει με κάποιον ιθύνοντα της ΠΑΕ.

Ο Αναστασίου, εφόσον κρίνει πως ο παίχτης ταιριάζει στα πλάνα του, θα είναι αυτός που θα αποφασίσει εάν το ενδιαφέρον για τον Τσέχο μετουσιωθεί σε πρόταση.
Keywords
Τυχαία Θέματα