LIPIKAR για τη μαμά και το παιδί

Η ξηρή επιδερμίδα είναι ευαίσθητη εκ φύσεως και ερεθίζεται πολύ εύκολα. Επίσης, μπορεί να εμφανίζει σκασίματα, φαγούρα και αίσθηση τραβήγματος.

Η La Roche-Posay, γνωρίζοντας σε βάθος τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας, δημιούργησε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης και υγιεινής σώματος, κατάλληλη ακόμα και για την πιο ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα. Η σειρά LIPIKAR της La Roche-Posay είναι ιδανική για βρέφη, παιδιά, αλλά και ενήλικες που έχουν πολύ ξηρή επιδερμίδα, ακόμα και προδιάθεση για ατοπία.

LIPIKAR ΗUILE LAVANTE: Καθαριστικό λάδι για το μπάνιο

κατά των ερεθισμών και της ξηρότητας. Ιδανικό για το δέρμα με ξηρότητα ή/και προδιάθεση ατοπίας. Αναπληρώνει τα λιπίδια του σώματος. Καταπραΰνει από την αίσθηση τραβήγματος. Καθημερινή χρήση για το ντους και το μπάνιο με τους εξής δυο τρόπους: Στο ντους, βάζετε μερικές σταγόνες στο εσωτερικό της παλάμης και εφαρμόζετε σε βρεγμένο δέρμα. Στο μπάνιο, ανακατεύετε στο νερό της μπανιέρας, ποσότητα ίση με 2-3 καπάκια. Ξεβγάζετε προσεχτικά. Σκουπίζετε απαλά την επιδερμίδα, χωρίς να τρίβετε. Χωρίς σαπούνι, χωρίς paraben, χωρίς αιθυλική αλκοόλη, χωρίς χρωστικές, με ευχάριστο και απαλό άρωμα.

LIPIKAR BAUME AP: Μαλακτικό βάλσαμο κατά των ερεθισμών και του κνησμού. Ιδανικό για το δέρμα με ξηρότητα ή/και προδιάθεση ατοπίας. Αναπληρώνει τα λιπίδια του σώματος και θρέφει εντατικά. Αποκαθιστά τον επιδερμιδικό φραγμό. Προσφέρει 24ωρη δράση κατά των ερεθισμών και του κνησμού. Μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα. Χωρίς paraben, χωρίς άρωμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα