Αποτελεσματική αντιμετώπιση ρυτίδων έκφρασης στα Med Spa Athens

Μια νέα μέθοδο για την αντιμετώπιση των ρυτίδων έκφρασης εγκαινιάζουν τα Med Spa Athens, μέσω της θεραπείας Botu VIP.Η καινοτομία Botu VIP αποτελεί το ιδανικό όπλο για τη θεραπεία και αποφυγή σχηματισμού ρυτίδων έκφρασης, βασισμένη στο συνδυασμό ισχυρότατων ενεργών συστατικών. Το επαναστατικό ενεργό συστατικό Fillox αποτρέπει τη σύσπαση του μυός, ενώ παράλληλα γεμίζει τις ρυτίδες, μειώνοντας έτσι το βάθος

τους, ενώ τη δράση του συμπληρώνει το διάσημο μόριο Syn®Ake, το οποίο είναι ικανό να εξουδετερώνει τις μικροσυσπάσεις του δέρματος μέσω μίας δράσης που μιμείται το δηλητήριο της βασιλικής κόμπρας.ια νέα μέθοδο για την αντιμετώπιση των ρυτίδων έκφρασης εγκαινιάζουν τα Med Spa Athens, μέσω της θεραπείας Botu VIP.

Ο συνδυασμός των παραπάνω ενεργών συστατικών προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία, όπου παρατηρείται ορατή μείωση του βάθους, του πάχους και του μήκους της κάθε ρυτίδας. Παράλληλα με την αντιμετώπιση των ρυτίδων έκφρασης, τα προϊόντα της σειράς προσφέρουν σύσφιξη, ενυδάτωση και lifting σε όλο το πρόσωπο, προσδίδοντας μια εμφανώς νεανικότερη όψη. Η θεραπεία Botu VIP ενδείκνυται για ηλικίες άνω των 30 ετών.

Τα Med Spa Athens, έχοντας ως επίκεντρο της φιλοσοφίας του τον άνθρωπο, εστιάζουν στην άριστη ποιότητα των υπηρεσιών, μέσα από συνεργασίες με αναγνωρισμένες εταιρίες, προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα