Macbook Pro, Με την οθόνη Retina να σπέρνει τον πανικό!

Goodbyte

Στο χτεσινό event της Apple, εκτός των πολυσυζητημένων iPad και iPad mini, σειρά είχε για να κλέψει την παράσταση και το ανανεωμένο Macbook Pro!

H Apple φαίνεται πως κάνει πέρα τις απλές οθόνες, αφού δεν ανανέωσε την σειρά των απλών Macbook Pro. Φέτος λοιπόν,

θα φάμε όλοι Retina. Μειώνοντας την τιμή στο εισαγωγικό μοντέλο κατά $200, προσπαθεί να πείσει όλους πως η Retina εποχή ήρθε για να μείνει. Την πιο φτηνή λύση πλέον, αποτελούν τα Macbook Air.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, δεσπόζουν στο εσωτερικό τους οι Intel Haswell i5 και i7, για μεγαλύτερες επιδόσεις και αυτονομία, καθώς και το υποσύστημα γραφικών της Intel Iris, για 90% καλύτερες επιδόσεις. Στο πιο ακριβό μοντέλο των 15″, συναντάμε και την nVidia 750M με 2 GB video memory, για ισχυρές επιδόσεις στα γραφικά. Τέλος η αυτονομία ανέβηκε στις 9 ώρες για το 13άρι και στις 8 για το 15άρι, μακριά από τις 12 ώρες που προσφέρει ωστόσο το Macbook Air.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν υποστήριξη WiFi 802.11 ac με τρεις φορές μεγαλύτερη ταχύτητα από ένα 802.11n ασύρματο δίκτυο. Ακόμα βλέπουμε θύρες Thunderbolt 2, PCIe flash storage με ταχύτητα έως και 800 mb/s.

Keywords
Τυχαία Θέματα