Nokia Lumia 920 και Lumia 820, Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας [Δελτίο Τύπου]

20:31 6/9/2012 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Λίγες ώρες μετά την παρουσίαση των νέων Lumia 920 και Lumia 820, η εταιρεία έδωσε το δελτίο τύπου. Τα νέα κινητά της Nokia έχουν καταφέρει να κλέψουν τις εντυπώσεις στον κόσμο της τεχνολογίας και να δημιουργήσουν λατρείες αντίστοιχες με αυτές του iPhone.

Δυστυχώς,

οι μοναδικοί που δεν εντυπωσιάστηκαν είναι οι επενδυτές, όπου δεν τους έπεισε το Elop με τα νέα Lumia. Μιας και η μετοχή της εταιρείας έχει πέσει το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Βέβαια, η επιτυχία των Lumia θα φανεί σε βάθος χρόνου.

Δείτε το δελτίο τύπου της εταιρείας.

Η νέα σειρά Nokia Lumia με Windows Phone 8 παρουσιάζει τις τελευταίες καινοτομίες της τεχνολογίας PureView, νέες εμπειρίες πλοήγησης και ασύρματη φόρτιση
Το Nokia Lumia 920 φέρνει την καλύτερη ποιότητα εικόνας και βίντεο που έχει υπάρξει ποτέ σε smartphone

Η Nokia ανακοίνωσε το Nokia Lumia 920 και το Nokia Lumia 820, τις δύο πρώτες συσκευές της Nokia με Windows Phone 8.

Το Nokia Lumia 920, η ναυαρχίδα της σειράς Windows Phone 8, συμπεριλαμβάνει τις τελευταίες καινοτομίες της τεχνολογίας απεικόνισης Nokia PureView. Η κάμερα του Nokia Lumia 920, με τη χρήση της προηγμένης τεχνολογίας floating, λαμβάνει πέντε φορές περισσότερο φως, συγκριτικά με τα άλλα smartphones χωρίς χρήση flash, κάνοντας δυνατή τη λήψη καθαρών, φωτεινών φωτογραφιών και βίντεο σε εσωτερικό και σκοτεινό χώρο. Επιπλέον, εξαλείφει τους κραδασμούς της κίνησης του χεριού κατά τη διάρκεια της λήψης της φωτογραφίας.
«Το Nokia PureView συνεχίζει να προσφέρει τεχνολογία αιχμής επιτρέποντας στις κάμερες των smartphones να αποτυπώνουν φωτογραφίες σε επίπεδο που συναντά κανείς μόνο σε φωτογραφικές μηχανές SLR», δήλωσε ο Jo Harlow, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Nokia Smart Devices. «Με το Nokia Lumia 920 έχουμε καταφέρει οι φωτογραφίες και τα βίντεο να έχουν επαγγελματικό αποτέλεσμα, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας».

«Βλέπουμε την τεχνολογία απεικόνισης ως έναν βασικό τομέα για τη διαφοροποίηση στον χώρο των smartphones», δήλωσε ο Crawford Del Prete, εκτελεστικός αντιπρόεδρος WW Products και Chief Research Officer της IDC. «Οι φωτογραφίες χαμηλής φωτεινότητας αποτελούν το αδύναμο σημείο των smartphones. Η Nokia το αντιμετώπισε με την τεχνολογία PureView, δημιουργώντας μία πραγματική αξία για τον πελάτη. Με την εφαρμογή της μεγάλης γνώσης της στην τεχνολογία απεικόνισης, η Nokia προσφέρει την καλύτερη εμπειρία για καθημερινή χρήση».

Το Nokia Lumia 920 διαθέτει επιπλέον το Nokia City Lens, την τελευταία έκδοση των υπηρεσιών τοποθεσίας. Δείχνοντας έναν δρόμο με την κάμερα, το City Lens αποκαλύπτει πληροφορίες σχετικά με εστιατόρια, καταστήματα, ξενοδοχεία και κτίρια για ένα πιο έξυπνο τρόπο εξερεύνησης της γύρω περιοχής. Το Nokia City Lens είναι η αρχή μίας νέας επαυξημένης πραγματικότητας, η οποία ενισχύει και τα Nokia Maps, κάνοντας δυνατή τη μετακίνηση μεταξύ προβολής χαρτών και προβολής επαυξημένης πραγματικότητας, βοηθώντας τους χρήστες να ελέγχουν την κατε

Keywords
Τυχαία Θέματα