Motorola, Παρουσιάζει τα Droid Razr (MAXX) HD, και Droid Razr M!

20:31 6/9/2012 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Μπορεί η χθεσινή μέρα να θυμίζει ακόμα το Nokia Lumia 900 σε πολλούς, όμως έλαβε χώρα και άλλη μία αξιοσημείωτη παρουσίαση. Αυτή της “νέας” Motorola. Νέας, διότι κάτω από την ηγεσία της Google πλέον, παρουσίασε την νέα γενιά Razr κινητών, το Droid Razr HD, το Droid Razr Maxx HD και το Droid Razr M.

Motorola

Droid Razr HD

Πρόκειται για την ναυαρχίδα της εταιρείας, που σκοπό έχει να αντικαταστήσει το υπάρχον Droid Razr. Με τον περίφημο επεξεργαστή Snapdragon S4 στα ενδότερα υπόσχεται μηδενικά κολλήματα και σβέλτες αντιδράσεις σε ένα smooth UI, το οποίο σύντομα(κατά την Motorola, αλλά την ξέρουμε και αυτή…) θα αναβαθμιστεί και θα γίνει ακόμα πιο ομαλό χάρη στο Android 4.1 Jelly Bean και το Project Butter. Το 1GB RAM υπόσχεται υποδειγματικό multitasking και η HD ανάλυσης, 4.7 ιντσών, Super Amoled οθόνη του, επαρκή χώρο για να κάνετε άνετα το καθημερινό σας Browsing. Τέλος θα διαθέτει τεράστια μπαταρία 2.500mAhr, η οποία όμως φαίνεται μικρή σε αυτή των 3.300mAhr της MAXX έκδοσης, η οποία είναι κατά τα άλλα ίδια. Αναλυτικά τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε εδώ.

Droid Razr M

Το μικρό αδερφάκι του Motorola Droid Razr HD έρχεται για να αντικαταστήσει το παλιό πια Droid Razr, αλλά μόνο όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, καθώς από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών είναι ίδια, πλην του επεξεργαστή, που είναι ο Snapdragon S4, πράγμα που σημαίνει πως οι κάτοχοί του θα απολαμβάνουν την Super Amoled οθόνη στις 4.3 ίντσες, το 1GB RAM και τα 8 Megapixels της καμεράς του. Όπως συμβαίνει με όλα τα τελευταία Razr, το πίσω μέρος θα είναι καλυμμένο από Kevlar, δίνοντας μία πιο Premium αίσθηση στις συσκευές που κρατάτε.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον με το Motorola Droid Razr M, είναι πως εκτός από την έκδοση με τον Snapdragon S4, θα υπάρξει και άλλη μία, που θα “φοράει” τον επεξεργαστή Intel Atom Medfield, ο οποίος θα έχει αλλάξει όνομα έως ότου κυκλοφορήσει, όπως αναφέρεις το Pocket-lint. Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, θα ακούσουμε περισσότερα στο event που έχουν διοργανώσει οι 2 εταιρείες στις 18 του μηνός.

Σημαντικό: Μόνο τα δύο από τα τρία κινητά θα κυκλοφορήσουν αρχικά στην Ευρώπη. Φαίνεται πως στην Αμερική θέλουν όλα τα Maxx για τους εαυτούς τους…



Το παρόν άρθρο Motorola, Παρουσιάζει τα Droid Razr (MAXX) HD, και Droid Razr M! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα