Amazon Kindle, Μας τα έδειξε όλα (;) σε διαφημιστικό σποτ [video]

20:31 6/9/2012 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των παρουσιάσεων και η Amazon δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρτυ. Αντίθετα από ότι έχουμε συνηθίσει, η Amazon παρουσίασε σήμερα ένα διαφημιστικό σποτάκι στο οποίο εμφανίζονται ούτε λίγο, ούτε πολύ όλες οι νέες τις συσκευές!

Η Nokia και τα νέα της smartphones

έτυχαν χθες θερμής υποδοχής από τους χρήστες και τα ΜΜΕ, όμως η ζωή συνεχίζεται και πιο συγκεκριμένα συνεχίζεται με Amazon!

Αργότερα σήμερα, αναμένονται από την Amazon οι παρουσιάσεις των νέων Kindle ebook readers, όπως και του Kindle Fire 2. Όπως προκύπτει από το βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα η ίδια η Amazon, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δούμε δύο νέα Kindle Fire 2, ένα με 7 και ένα με 10 ίντσες. Ταυτόχρονα, δεν θα πρέπει να αποκλείουμε την ανακοίνωση του πρώτου κινητού της εταιρείας, η ύπαρξη του οποίου πλέον επιβεβαιώνεται.

Πάντως στο βίντεο που ακολουθεί, περνάν από την οθόνη μας αρκετές άγνωστες συσκευές, όπως κάποια έγχρωμα tablets και πιθανότατα το νέο Kindle Paperwhite με φωτιζόμενη οθόνη.

update: Το event ξεκινάει σήμερα στις 8.30 ώρα Ελλάδος και φυσικά θα το παρακολουθήσουμε μαζί

Το παρόν άρθρο Amazon Kindle, Μας τα έδειξε όλα (;) σε διαφημιστικό σποτ [video] αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα