Intel, 9.1 συνεχόμενες ώρες βίντεο με τους νέους Haswell

11:34 4/6/2013 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Σήμερα ήταν η σειρά της Intel να ανοίξει τα χαρτιά της στην έκθεση Computex και όπως φαίνεται από τις αντιδράσεις του τύπου παγκόσμια, τα κατάφερε. Μια εικόνα είναι ίση με χίλιες λέξεις, οπότε αυτή που ακολουθεί θα κάνει και τον πιο αδιάφορο να καταλάβει πόσο σημαντική είναι η νέα γενιά επεξεργαστών Haswell.

The myth that Intel will never be able

to get power down low enough to get into phones is gone. That debate is over. Not that Intel has accomplished all of its low-power goals. You can argue with me about whether we have the full SoC integration, we don’t have LTE yet – but we’re getting close there. I’m fine with that conversation. But the myth of not being able to get into phones or to get power down low enough is done.

Μεταφράζοντας τα παραπάνω λόγια της Intel, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι για την εταιρεία να κατασκευάσει ενεργειακά εντυπωσιακούς φορητούς επεξεργαστές. Στην προσπάθεια αυτή δεν συμμετέχουν μόνοι οι CloverTrail+ επεξεργαστές με χαμηλό κόστος (300-400 δολάρια θα κοστίζουν τα νέα tablets), αλλά και οι Merrifield και οι ίδιοι οι Haswell ή αλλιώς 4ης γενιάς i-Core.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι επί σκηνής εμφανίστηκε ένα πρωτότυπο με επεξεργαστή i7, το οποίο ψύχθηκε χωρίς την ανάγκη ανεμιστήρα. Μια τέτοια εξέλιξη θα επιτρέψει την παραγωγή tablets με φουλ εμπειρία Windows 8 σε μικρότερες διαστάσεις. Είστε έτοιμοι;

Keywords
Τυχαία Θέματα