Whatsapp, Γιατί πρέπει να βγει σε PC και Mac

Goodbyte

Η εφαρμογή Whatsapp είναι μια από τις πιο δημοφιλής εφαρμογές σε όλες τις πλατφόρμες. Με τον καιρό, όλοι μου οι φίλοι και γνωστοί χρησιμοποιούν το Whatsapp περισσότερο από τα SMS και τα μηνύματα του Facebook, όμως οι εποχές αλλάζουν γρήγορα και το αστέρι του Whatsapp

μπορεί να σβήσει αν δεν βγάλει γρήγορα μια εφαρμογή για PC και Mac.

Όταν κάθομαι στον υπολογιστή, δεν θέλω να χάνω το χρόνο για να βλέπω το κινητό μου. Ευτυχώς, τα μηνύματα μου μπορώ να τα δω και να απαντήσω από τον Chrome με την εφαρμογή mightytext. Επιπλέον, η ίδια εφαρμογή μου δείχνει ποιος με καλεί στο κινητό και πόση μπαταρία έχει το κινητό μου με ειδοποίηση στον Chrome.

Για να απαντώ στις κλήσεις μου, χωρίς να αγγίζω το κινητό μου, βρήκα πρόσφατα τη λύση με το Bluetooth ηχείο (έχει και μικρόφωνο πάνω) TUNZ.

Ο μεγάλος ανταγωνιστής του Whatsapp, το Viber, είχε προνοήσει και έβγαλε πρώτο την αντίστοιχη εφαρμογή για υπολογιστές. Έτσι, όταν μου στέλνει (ή με καλεί) κάποιος στο Viber, μπορώ να απαντώ με ένα μόνο κλικ.

Εν ολίγοις, για να στείλω ένα μήνυμα στο Whatsapp (ή να απαντήσω) όταν είμαι μπροστά στον υπολογιστή, μου τρώει χρόνο. Με αποτέλεσμα όταν είμαι στον υπολογιστή να μην στέλνω από το Whatsapp και να προτιμώ κάτι άλλο.

Σίγουρα, δεν είμαι ο μόνος που θέλει να δει το Whatsapp στον υπολογιστή…

Keywords
Τυχαία Θέματα