H Sony στην IFA 2014. Όλα τα νέα μοντέλα! [ΔΤ]

21:47 3/9/2014 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Η Sony Mobile παρουσίασε σήμερα μια σειρά από νέα προιόντα όπως τα Sony Xperia Z3 και Z3 Compact, αλλά και το Xperia Z3 Tablet Compact. Για ακόμα μία φορά, η ιαπωνική εταιρεία δίνει έμφαση στη συνολική εμπειρία που μπορεί να προσφέρει το Sony οικοσύστημα, προσφέροντας εκτός των άλλων τη δυνατότητα Remote Play από το PS4, αλλά και κλήσεις μέσω του Z3 tablet.

Αναλυτικά οι επίσημες ανακοινώσεις.

· Xperia™ Z3 & Xperia™ Z3 Compact –Τα νέο κορυφαία Premium smartphone, με ασυναγώνιστη αντοχή μπαταρίας, την καλύτερη φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα, καθώς και το PS4™ Remote Play που συναντάται για πρώτη φορά σε smartphone.

· Xperia™ Z3 Tablet Compact- Το λεπτότερο (6,4 χιλιοστά) και ελαφρύτερο (270g) compact tablet στον κόσμο για απόλυτη φορητότητα. Διαθέτει τον πιο ισχυρό επεξεργαστή σε compact tablet, την φωτεινότερη και ευκρινέστερη οθόνη 8″ Full HD, καθώς και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον ήχο. Είναι επίσης το μόνο tablet με PS4™ Remote play, που επιτρέπει μια νέα, διαφορετική εμπειρία gaming σε κινητή συσκευή.

· Sony SmartBand Talk: Το SmartBand Talk είναι μια ισχυρή εφαρμογή lifelogging με έξυπνες λειτουργίες. Με το ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο, το SmartBand Talk, έρχεται εξοπλισμένο με μια σύντομη λειτουργία κλήσης, ώστε να μπορείτε να μιλάτε και να ακούτε το συνομιλητή σας, με υποστήριξη HD Voice.

· SmartWatch 3: Tο SmartWatch 3 είναι το τελευταίας γενιάς smartwatch της Sony αλλά και το πρώτο ειδικά σχεδιασμένο για Android Wear σε στενή συνεργασία με την Google. Το SmartWatch 3 προσφέρει σημαντικές αναβαθμίσεις από το SmartWatch 2, συμπεριλαμβανομένης μιας οθόνης 1,6″ 320×320 TFT LCD Transflective για ορατότητα ακόμη και στο έντονο φως του ήλιου, πλαισιωμένης από πάνελ από ανοξείδωτο ατσάλι για premium εμφάνιση και αίσθηση.

· Xperia™ E3- Λεπτό και ελαφρύ, το Ε3 είναι ειδικά σχεδιασμένο για εύκολη χρήση με το ένα χέρι. Tο Xperia Ε3 είναι το απόλυτο smartphone για νεαρούς καταναλωτές, σε ιδιαιτέρως προσιτή τιμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GoodByte