Watch Dogs: Bad Blood DLC

Κυκλοφορεί μέσα στον μήνα το story expansion με πρωταγωνιστή τον T-Bone.

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το επόμενο DLC του Watch Dogs με τίτλο Bad Blood, θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ όσοι έχετε προμηθευτεί το season pass, θα μπορέσετε να το κατεβάσετε νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 23 του ίδιου μήνα.

Στο Bad Blood θα έχετε την δυνατότητα

να πάρετε τον έλεγχο του Raymond "T-Bone" Kenney, ενός έμπειρου hacker που αρχικά είχε βοηθήσει να δημιουργηθεί το ctOS, το σύστημα της Blume Corporation που ελέγχει τα πάντα στο Σικάγο. Το DLC θα περιλαμβάνει ένα νέο story campaign, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο T-Bone και μέσω αυτού θα ανακαλύψετε περισσότερα στοιχεία για την ζωή του μέσα από 10 αποστολές που λαμβάνουν χώρα σε νέες περιοχές του Σικάγο.

https://www.youtube.com/watch?v=Y4K0LdVsokY


Σύμφωνα με το σενάριο, τα γεγονότα του DLC ξεκινάνε μετά τα αντίστοιχα του Watch Dogs. Ο T-Bone διεισδύει στην Blume για μια τελευταία φορά για να "φυτέψει" ψεύτικα ίχνη στο σύστημα της εταιρείας. Πρωτού μπορέσει να εξαφανιστεί από το δίκτυο, δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Tobias Frewer, έναν πρώην συνάδελφό του από τον καιρό που εργαζόταν στην Blume. Ο Tobias φαίνεται πως είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση και σας ζητάει να τον βοηθήσετε. Θέτοντας την απόδρασή του σε κίνδυνο, ο T-Bone αποφασίζει να τον βοηθήσει, αλλά γρήγορα καταλαβαίνει ότι ο παλιός του φίλος... δε του τα λέει καλά τα πράγματα και κάτι φαίνεται να κρύβεται πίσω από όλα αυτά.

Το Bad Blood θα διαθέτει επίσης Street Sweep Contracts, τα οποία είναι co-op side missions με διάφορα challenges. Ο T-Bone θα είναι επιλέξιμος ως playable χαρακτήρας και στο online Hacking, στα Trailing modes, καθώς και στο ctOS Companion App. Το DLC θα προσθέσει επίσης νέα όπλα, perks και outfits, συμπεριλαμβανομένου του τηλεκατευθυνόμενου αυτοκινήτου Eugene, το οποίο θα μπορείτε να το αναβαθμίσετε με αμυντικά και επιθετικά perks.

Το Bad Blood DLC θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου. Όσοι έχετε αγοράσει το season pass του παιχνιδιού, θα παραλάβετε το DLC μια εβδομάδα νωρίτερα.

Διαβάστε το review του Watch Dogs από τον Παντελή Δασκαλέλο, καθώς και τις πληροφορίες για το φημολογούμενο New Jersey DLC. Συζητήστε όλα τα νέα του παιχνιδιού στο αντίστοιχο forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα