Nova GO, Μια εφαρμογή ΝΤΡΟΠΗ για ένα μεγάλο ψέμα

18:26 8/8/2014 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Και μόνο το γεγονός ότι πρέπει να αναλωθώ στο πόσο κακό είναι το Nova GO, με βγάζει έξω από τα ρούχα μου. Πρόκειται για την πιο μεγάλη “απάτη” στην ιστορία των εφαρμογών. Μια εφαρμογή που θα μπορούσε να λειτουργεί σαν γρίφος για το Notpron που αγαπήσαμε πιο μικροί.

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε Nova στο σπίτι σας, αλλά τα πανελλαδικά νούμερα της υπηρεσίας είναι μεγάλα. Δεν ξέρω ποιοι παίρνουν τις αποφάσεις σε αυτή την εταιρεία,

αλλά όποιος αποφάσισε να κυκλοφορήσουν δημόσια αυτή την τραγωδία που λέγεται Nova GO και ταυτόχρονα να τη διαφημίσουν και ως την απίστευτη καινοτομία, πρέπει να σκεφτεί καλά μήπως θα έπρεπε να αλλάξει επάγγελμα.

Ως προγραμματιστής, μπορώ να καταλάβω μια εφαρμογή που δεν “εφαρμόζει” τέλεια σε όλα τα μεγέθη οθονών. Μπορώ να καταλάβω κάποια κρασαρίσματα στις πρώτες εκδόσεις, όπως και λάθη και παραλήψεις.

Αλλά όλα αυτά έχουν και ένα όριο και το Nova GO το ξεπέρασε τόσο, που με ανάγκασε να το κράξω δημόσια γιατί δεν αντέχω άλλο!

Έχουμε και λέμε:

1) Υπάρχει περιορισμός στις συσκευές που μπορούν να κάνουν χρήση ανά συνδρομητή. Πέρα από το γεγονός ότι είναι τελείως ηλίθιο κάτι τέτοιο (ας έβρισκαν διαφορετικό τρόπο να ελέγξουν αν το χρησιμοποιεί ο κολλητός σας), οι τύποι ενώ ανακοίνωσαν ως 2 συσκευές στην αρχή, μετά οι συσκευές έγιναν… 1. Εντάξει όμως, μπορείς να αλλάξεις συσκευή μια φορά το μήνα (ΕΛΛΛΛΕΕΕΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣ). Μην διαμαρτύρεσαι βλάκα συνδρομητή!

2) Για να συνδέσεις αυτή τη μία σου συσκευή πάντως, θα πρέπει να έχεις πολυυύ ψυχραιμία. Δεν ξέρω πόσο δύσκολο μπορεί να μοιάζει σε αυτούς που έφτιαξαν αυτό το έκτρωμα, το να φτιάξουν ένα σωστό login και register, αλλά μάλλον τους φάνηκε αδύνατον. Γιατί τον 21 αιώνα, είναι πολύ λογικό να πρέπει να πάρεις τηλέφωνο για να κάνεις reset τον κωδικό σου και ταυτόχρονα να χρειάζεσαι και δεύτερο κωδικό και πάλι τηλέφωνο για το προφίλ χρήστη εντός της υπηρεσίας!!! ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ LOGIN ΣΠΙΡΤΑ!

Highlight όμως αυτού του εκπληκτικού UX/UI της εφαρμογής θα είναι για πάντα η χρήση του κουμπιού Enter ως DELETE! Ξέρετε, εκεί που γράφεις τον κωδικό σου, πατάς Enter και περιμένεις να συνδεθείς… Όχι! Καινοτομία. Το Nova GO σου σβήνει τον κωδικό σου και πάλι από την αρχή. ()@*$@#&(ΥΡΗΔ*ΛΙΘ#ΥΡ(Π*#@Ρ&ΘΦ@*ΔΠΘ@#

3) Βάλτε τη διαφήμιση στον … Δεν ξέρω πιο ηλίθια τακτική από την διαφήμιση ενός πράγματος που δεν δουλεύει. Εκτός από τα προγράμματα που ΔΕΝ έχει, απλά δεν δουλεύει. Και οι τύποι ρίχνουν budget στη διαφήμιση και όχι στο development.

Άντε γεια!

Keywords
Αναζητήσεις
πρωτο θεμα novago, nova go
Τυχαία Θέματα