Ένα σαββατοκύριακο στη Καλαμάτα με το LG G3

Goodbyte

Αυτό το σαββατοκύριακο πήγα στη Καλαμάτα και έτυχε να έχω στα χέρια μου το νέο μεγαθήριο της LG. Πριν μου παραχωρήσει η εταιρεία το κινητό, έτυχε να έχω το Lumia 625 και όπως καταλαβαίνετε η διαφορά ήταν χαοτική. Το 625 είναι ένα καλό κινητό για τα λεφτά του (μάλιστα το προτείνω για κινητό κοντά στα 100€), αλλά μπροστά σε μια Ducati το σκούτερ μου δεν

πιάνει μία.

Την Παρασκευή το βράδυ πήγα στον Κηφισό και πήρα το ΚΤΕΛ. Όλη τη μέρα είχα μια σκέψη στο μυαλό μου “πώς θα περάσουν οι ώρες στο ΚΤΕΛ;”, τελικά αποφάσισα να πάρω μαζί μου το LG G Pad 7. 0 για να δω μια νέα σειρά που άρχισα (community – δείτε το έχει φάση) και το G3 για να λιώσω στο Facebook. Μολις μπήκα στο ΚΤΕΛ δεν έχασα χρόνο και είδα δύο επεισόδια. Βέβαια, δεν είμαι μποτακι και αποφάσισα να χαζέψω λίγο στο Facebook και να επεξεργαστώ το κινητό λίγο παραπάνω (Παρασκευή πρωί το πήρα). Εκεί άρχισε η μαγεία της οθόνης των 1440 X 2560 pixel. Μπήκα Chrome και άρχισα να διαβάζω άρθρα. Το μέγεθος της οθόνης και η ανάλυση της βολεύουν για browsing. Μάλιστα γούσταρα τόσο πολύ, που η ώρα πέρασε νερό (ήταν και μια ωραία κοπέλα δίπλα μου, βοήθησε και αυτό).

Όταν έφτασα (αφού το είχα λιώσει το κινητό), είδα την μπαταρία και δεν είχε πέσει ούτε η μισή! Πριν το Lumia 625 είχα το One mini και θυμάμαι να βλέπω το ποσοστό της μπαταρίας να πέφτει με το δευτερόλεπτο. Έτσι αποφάσισα να κάνω μια τρέλα, να βγω για ποτό δίχως να φορτίσω το κινητό μου. Τελικά, η μπαταρία του G3 με δικαίωσε και ήπια χαλαρός το ποτό μου.

Την επόμενη μέρα (Σάββατο) πήγα στη παραλία. Δεν είμαι από αυτούς που φοβούνται να πάρουν μαζί το κινητό μήπως το κλέψουν ή χαλάσει. Για αυτό το πήρα μαζί μου και έκανα τη ζωαρα μου. Ξαπλώστρα, corona (γιατί είμαι λίγο fake) και κινητό στο χέρι. Έβγαλα μερικές φωτογραφίες με την απίστευτη κάμερα των 13 megapixel και άραξα… Μέχρι που με έπιασε βροχή! – fail. Μετά ακολούθησε κλασική έξοδος, όπου το έπαιξα λίγο μούρη σε κάτι τύπους με Galaxy S4 και iPhone 5. Όλοι είχαν να πουν για την οθόνη.;)

Τη Κυριακή έκανα μια μίνι εξόρμηση έως το πολυλίμνιο, όπου με έπιασε πάλι βροχή.. Εκεί βέβαια δεν ήταν μια ήρεμη ψιχάλα, αλλά ο κατακλυσμός του Νώε! Δυστυχώς, η LG δεν έκανε το κινητό αδιάβροχο και με έπιασε ένα περίεργο άγχος για το κινητό. Το τύλιξα με τη μπλούζα μου, μετά με τη πετσέτα μου, το έβαλα στη τσάντα και άρχισα τις προσευχές. Τελικά εισακούστηκαν, καθώς γυρίζοντας είδα ότι το κινητό δεν έπαθε τίποτα.

Πίσω στο ΚΤΕΛ του γυρισμού άρχισα πάλι να λιώνω στο G3, μέχρι τη στιγμή που με πήρε ο ύπνος…

Τα συμπεράσματα μου από το κινητό ήταν τα εξής:
1) Εάν θέλει κάποιος να αγοράσει high end smartphone, τότε το G3 είναι μια καλή επιλογή.
2) Δυστυχώς μερικές φορές καίει σαν καυτή πατάτα :).
3) Είναι εργαλείο δουλειάς και μπορεί να αντικαταστήσει ένα 7αρι Tablet. Δεν χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου το Tablet μου όσο είχα το G3.
4) Η κάμερα του είναι τρομερή!
5) Η οθόνη του είναι φανταστική!

Υγ. Το άρθρο γράφτηκε από Android Tablet με SwiftKey, οπότε αν υπάρχει κάποιο λάθος, δείξτε κατανόηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα