Nokia Lumia 630, Το value for money της σεζόν!

18:12 3/9/2014 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Ένα από τα καλά της δουλειάς είναι η πληθώρα των συσκευών που έχω στο σπίτι. Αποτέλεσμα αυτού, είναι στις διακοπές μου να έχω πάντα μια ή δυο εφεδρικές συσκευές. Έτσι λοιπόν πήρα το Lumia 630 μαζί μου στην Ικαρία και αναγκάστηκα να το χρησιμοποιήσω, καθώς χάλασαν δύο συσκευές μου μέσα σε ένα μήνα! Η Nokia μου έδωσε τη Dual SIM έκδοση για δοκιμή. Βέβαια, έχω μόνο μια SIM και το χρησιμοποίησα κλασικά.

Στη πρώτη μου επαφή με το κινητό, ενθουσιάστηκα

με την ποιότητα κατασκευής του (σε σχέση με τη τιμή του). Το κινητό είναι πλαστικό μεν, αλλά δίνει μια καλή αίσθηση στο χέρι και είναι αρκετά ποιοτικό. Μάλιστα πολλοί πίστεψαν ότι είναι κινητό των 400+€, μόνο και μόνο από την εξωτερική του εμφάνιση.

Το πορτοκαλοκόκκινο χρώμα της συσκευής μου άρεσε τόσο πολύ, που αγόρασα το Nexus 5 σε κόκκινο χρώμα (θυμίζει αυτό του Lumia 630). Οι διαστάσεις τις συσκευής είναι 129.5 x 66.7 x 9.2 χιλιοστά, το βάρος του είναι 134 γραμμάρια και η οθόνη του 4.5 ινστών με ανάλυση 480 x 854 pixels.

Να δούμε όμως και τον εσωτερικο κόσμου του Lumia 630. Το κινητό φοράει τον τετραπύρηνο Snapdragon 400 στο 1.2Ghz και έχει μνήμη RAM 512MB. Τα Windows Phone 8.1 με αυτά τα specs είναι φωτιά. Το κινητό δεν κολλάει πουθενά! Έκανα εύκολο και άνετο browsing, Facebook και όλα τα social media γενικά.

Στο κινητό με χάλασε πολύ η κάμερα (σε ποιότητα και στην έλλειψη φλας) ενώ μου έλειψε και η αυτόματη φωτεινότητα στην οθόνη! Βέβαια η τιμή του κινητού είναι κοντά στα 120€, οπότε έκανα ένα μικρό συμβιβασμό.

Το Lumia 630 είναι το ιδανικό κινητό για κάποιον που μπαίνει τώρα στο κλάδο των smartphone και γι΄αυτούς που θέλουν ένα οικονομικό κινητό. Δεν θα προδώσει ποτέ τον χρήστη του, αλλά ούτε θα του προσφέρει τις δυνατότητες που δίνει το Lumia 930. Εν ολίγης, το Lumia 630 είναι ένα τίμιο κινητό

Keywords
Τυχαία Θέματα