Υποβαθμίζονται κι άλλο οι πρίγκιπες Harry και Andrew; Γιατί οι βασιλικοί τους τίτλοι γίνονται αντικείμενο συζήτησης στην Βουλή;

20:01 26/10/2022 - Πηγή: iPop

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην βασιλική οικογένεια! Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Harry και ο πρίγκιπας Andrew ενδέχεται να χάσουν έναν ακόμη ρόλο. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τους 2 άντρες;

Ο Δούκας του Sussex και ο Δούκας της Υόρκης είναι αυτή τη στιγμή μεταξύ των βασιλικών μελών που μπορούν να κληθούν από τον βασιλιά Κάρολο Γ’ να τον αντικαταστήσουν στα επίσημα καθήκοντά του, εάν είναι στο εξωτερικό ή έχει αδιαθεσία. 

id="mntl-sc-block_1-0-2">Οι λεγόμενοι Σύμβουλοι του Κράτους προέρχονται από τη σύζυγο του μονάρχη και τα τέσσερα πρώτα άτομα στη σειρά διαδοχής του θρόνου που είναι άνω των 21 ετών. Επί του παρόντος, αυτοί είναι η βασίλισσα Καμίλα, ο πρίγκιπας William, ο πρίγκιπας Harry, ο πρίγκιπας Andrew και η μεγαλύτερή του κόρη, η πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Βρετανία: Η περίεργη καθυστέρηση στην ενημέρωση του Harry για τον θάνατο της γιαγιάς του

Ωστόσο, με τον Harry να ζει τώρα στην Καλιφόρνια μετά την αποχώρησή του από την οικογένεια το 2020 και τον Andrew να έχει αποκλειστεί από τους δημόσιους ρόλους του λόγω της σχέσης του με τον καταδικασμένο δράστη σεξουαλικών εγκλημάτων Jeffrey Epstein, η εμπλοκή τους στους βασιλικούς κύκλους έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση.

«Scoop»: Το σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης από τον πρίγκιπα Andrew γίνεται ταινία και «καίει» την Βασιλική Οικογένεια

Πρίγκιπας Harry – Βασιλικοί τίτλοι: Θα υποβαθμιστεί κι άλλο;

Αυτή την εβδομάδα, το ζήτημα τέθηκε προς συζήτηση στην Βουλή των Λόρδων του βρετανικού κοινοβουλίου. Ο υποκόμης Stansgate ρώτησε τη Δευτέρα 24/10, εάν η κυβέρνηση είναι «ευχαρισμένη να συνεχίσει να ελέγχεται» από τον Harry και τον Andrew. Κάλεσε, μάλιστα, τον βασιλιά Κάρολο για να τον ρωτήσει εάν μπορεί να γίνει μια «λογική τροποποίηση» στον νόμο, ο οποίος καθορίζει αυτές τις ρυθμίσεις.

Instagram/princeharryofengland

Ο Λόρδος True απάντησε στον Stansgate λέγοντας ότι η κυβέρνηση «θα εξετάζει πάντα ποιες ρυθμίσεις χρειάζονται για να διασφαλίσει την εμπιστοσύνη» και άφησε να εννοηθεί ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξετάσουν κάτι τέτοιο.

Οι Σύμβουλοι του Κράτους χρειάζονται όταν ο μονάρχης δεν βρίσκεται στη χώρα ή δεν αισθάνεται καλά στην υγεία του ώστε να παρευρεθεί σε μία εκδήλωση, όπως συνέβη όταν ο τότε πρίγκιπας Κάρολος έδωσε την ομιλία της μητέρας του στα εγκαίνια της Βουλής τον Μάιο. Συνοδευόταν επίσημα από έναν άλλο Σύμβουλο του Κράτους, τον γιο του πρίγκιπα William.

Pool photo by Chris Jackson

Βέβαια, η συγκεκριμένη απόφαση επείγει καθώς ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα, πιθανότατα θα είναι εκτός χώρας τους επόμενους μήνες στην πρώτη τους περιοδεία από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο.

Οι νέες αποκαλύψεις για τον εθισμό του πρίγκιπα Andrew στο σεξ

Οι αλλαγές θα μπορούσαν να έρθουν «ενδεχομένως εντός εβδομάδων». Εσύ τι πιστεύεις; Ο βασιλιάς Κάρολος θα υποβαθμίσει κι άλλο τον γιο του, πρίγκιπα Harry, και τον αδερφό του πρίγκιπα Andrew;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Υποβαθμίζονται κι άλλο οι πρίγκιπες Harry και Andrew; Γιατί οι βασιλικοί τους τίτλοι γίνονται αντικείμενο συζήτησης στην Βουλή; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Blogs > iPop