Νέο τηλεφώνημα για βόμβα στα Χανιά – Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας – ΦΩΤΟ

19:43 26/10/2022 - Πηγή: Enikos

Νέο τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στην Κρήτη, αυτήν την φορά στο αρχαιολογικό μουσείο στα Χανιά.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας για εκκένωση του μουσείου και δημιουργία ζώνης ασφαλείας στην περιοχή. Οι οδοί Σκρα (που βρίσκεται το μουσείο), Δαγκλή, Μανούσου Κούνδουρου και Βρετανών Μαχητών αποκλείστηκαν από την αστυνομία για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με το flashnews, τα ειδικά

εκπαιδευμένα σκυλιά της αστυνομίας κινήθηκαν σε όλους τους χρόνους του μουσείου, χωρίς να διαπιστωθεί η ύπαρξη βόμβας. Αναμένεται και το πόρισμα των πυροτεχνουργών για να επιβεβαιωθεί ότι επρόκειτο για φάρσα.

Τα τηλεφωνήματα για βόμβα απασχολούν τις τελευταίες ημέρες αρκετά τις αστυνομικές αρχές στην Κρήτη. Τα δυο τελευταία απογεύματα οι αρχές έχουν δεχτεί εννέα τέτοιες κλήσεις και όλες έχουν αποδειχτεί ένα κακόγουστο αστείο.

Συγκεκριμένα την Τρίτη οι αστυνομικές αρχές πήγαν σε τέσσερα διαφορετικά σούπερ μάρκετ στην πόλη του Ηρακλείου, σε μια επιχείρηση fast food και στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας ενώ τη Δεύτερα δέχτηκαν δύο τηλεφωνήματα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο και ένα στα Χανιά.

Ωστόσο και τις εννέα φορές που έχει γίνει αυτή η διαδικασία έχει αποδειχτεί μια κακόγουστη πλάκα που έχει σπείρει τον πανικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα