Hair Color Trends: Ο απόλυτος οδηγός από έναν ειδικό για τα 5 χρώματα στα μαλλιά που θα βλέπεις παντού αυτόν τον χειμώνα!

13:38 26/10/2022 - Πηγή: iPop

Νιώθεις αυτό το δροσερό και γλυκό αεράκι, το οποίο σου γεννά την επιθυμία να απολαύσεις τη ζεστή σοκολάτα σου και να χουχουλιάσεις στο ζεστό σου κρεβάτι; Ήρθε αυτή η εποχή λοιπόν! Το καλοκαίρι τελείωσε και ο χειμώνας πλησιάζει, ίσως και γρηγορότερα απ’ όσο πιστεύεις. Πρακτικά ορίζεται από το νόμο ότι όταν αλλάζουν οι εποχές, πρέπει να αλλάζεις και τα μαλλιά σου. Είτε θέλεις να δοκιμάσεις ένα νέο στυλ, να προσθέσεις μήκος ή να αλλάξεις

το χρώμα των μαλλιών σου, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσεις σε αυτό το βήμα!

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο το iPop μίλησε με τον color expert Θοδωρή Γαβαλά, ο οποίος μας αποκάλυψε τα πιο hot χρώματα στα μαλλιά για τη σεζόν φθινόπωρο / χειμώνας 2022 – 2023!

Ρίξε μια ματιά στη παρακάτω λίστα, πάρε όση έμπνευση χρειάζεσαι και τόλμησε να κάνεις την αλλαγή που πάντα ονειρευόσουν!

Όπως μας αποκαλύπτει και ο Θοδωρής Γαβαλάς, οι τάσεις στα χρώματα για τα μαλλιά την σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνα είναι οι γήινες αποχρώσεις. Τι σημαίνει, όμως, αυτό στην πράξη και πώς μπορείς να το εφαρμόσεις;

Η Audrey Hepburn γίνεται viral στο TikTok! Τι είναι οι side bangs και γιατί τις έχουν όλες οι celebrities αυτό το φθινόπωρο;

Χρώμα μαλλιών 22 – 23: Ο color expert Θοδωρής Γαβαλάς αποκαλύπτει τα μυστικά τουΠλούσια βαθιά καστανά

Έφτασε η εποχή για τις μελαχρινές να αναδείξουν τη δύναμή τους! Τα πλούσια βαθιά καστανά μαλλιά έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και θα τα βλέπεις παντού από εδώ και πέρα! Φέρε λίγο στο μυαλό σου την Ali MacGraw στο Love Story ή τη Zendaya για μια πιο σύγχρονη εκδοχή, και οι δύο πανέμορφες και σικ!

Τα σκούρα μελαχρινά μαλλιά, εκτός του ότι είναι εκ φύσεως κομψά, μπορούν να ενισχύουν και τους φυσικούς τόνους του δέρματος!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Ζεστά καστανά με κόκκινους υποτόνους

Οι συγκεκριμένες αποχρώσεις είναι μεταξύ καστανού και κόκκινου. Τέτοιες βαφές προσθέτουν βάθος και αίσθηση περισσότερου όγκου στα μαλλιά!

Τέλος στα balayage

Το ξέρω ότι ορισμένες από εσάς θα στεναχωρηθείτε, αλλά ήρθε η στιγμή για την αλλαγή που θα φέρει ανανέωση και εξέλιξη.

Πλέον, το trend για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2022 και 2023 θέλει οι αντιθέσεις να μαλακώσουν, ενώ τα ζεστά χρώματα είτε σε καστανά, είτε σε ξανθά μαλλιά θα κυριαρχήσουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

3 σπιτικές μάσκες με μέλι για εξαιρετικά απαλά μαλλιά

Τι αλλάζει στα ξανθά μαλλιά;

Σύμφωνα με τον color expert Θοδωρή Γαβαλά, στα ξανθά μαλλιά έρχονται οι ζεστές αποχρώσεις του ήλιου και της άμμου με μικρές διακυμάνσεις στα χρώματα.

Για τις γυναίκες που αγαπούν τα έντονα ξανθά παραμένουν οι πλατινέ αποχρώσεις χωρίς βέβαια μπλεμωβγκρι υποτόνους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα χάλκινα

Τα χάλκινα φέτος εξακολουθούν να έχουν την τιμητική τους, ωστόσο, κατεβαίνουν σε τόνο και έρχονται σε πιο φυσικές και γήινες αποχρώσεις.

Βέβαια, όλα προσαρμόζονται σύμφωνα με το στυλ, το χρώμα δέρματος, την αισθητική και τις ανάγκες της κάθε γυναίκας, έτσι ώστε να αναδεικνύουμε όλες τις όμορφες πτυχές της που όλοι θαυμάζουμε και σεβόμαστε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Hair Color Trends: Ο απόλυτος οδηγός από έναν ειδικό για τα 5 χρώματα στα μαλλιά που θα βλέπεις παντού αυτόν τον χειμώνα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα