Υπόθεση Πάτρας: Νέα ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας – Πότε οδηγείται στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου;

11:51 19/7/2022 - Πηγή: iPop

Συμπληρωματική ποινική δίωξη ασκήθηκε στην Ρούλα Πισπιρίγκου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας. Να υπενθυμίσουμε πως η 33χρονη έχει ήδη προφυλακιστεί στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ την Τετάρτη, 20/7, πρόκειται να οδηγηθεί στα δικαστήριο της πρώην σχολής Ευελπίδων για να λάβει γνώση της δικογραφίας και να ζητήσει προθεσμία με σκοπό να απολογηθεί.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών εξέτασε τα στοιχεία της δικογραφίας και κατέληξε στο γεγονός πως υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για την τέλεση του εγκλήματος από τη Ρούλα Πισπιρίγκου κι έτσι προχώρησε στην συμπληρωματική

ποινική δίωξη.

Συγκεκριμένα, η νέα δίωξη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Γ. Νούλη και αφορά στο επεισόδιο που οδήγησε την μικρή Τζωρτζίνα σε τετραπληγία, όταν βρισκόταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. 

Υπόθεση Πάτρας: Κατατέθηκε το πόρισμα για την Μαλένα και την Ίριδα – Πρόκειται για δολοφονία με τον ίδιο τρόπο

Ρούλα Πισπιρίγκου – Νέα ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Να τονίσουμε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη από τον περασμένο Απρίλιο, μετά την απολογία της για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας σε βάρος της 8χρονης κόρης της με χορήγηση κεταμίνης.

Σε νεότερες εξελίξεις, η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα πρόκειται να εξετάσει την Ρούλα Πισπιρίγκου σε συμπληρωματική απολογία το πρωί της Τετάρτης, 20/7. Το πιθανότερο, ωστόσο, είναι ότι η 33χρονη θα λάβει γνώση της δικογραφίας και θα ζητήσει προθεσμία με σκοπό να απολογηθεί αργότερα.

Η οικογένεια της Ρούλας στρέφεται κατά του γιατρού της Τζωρτζίνας

 Η Ρούλα Πισπιρίγκου, οι γονείς της Ανδρέας και Ελένη και ο πατριός της, στρέφονται με μήνυσή τους εναντίον του διευθυντή της ΜΕΘ, Ανδρέα Ηλιάδη, στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ, επειδή τους κατηγόρησε, ότι ως παππούδες δεν πήγαιναν στο νοσοκομείο.

«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απ’ έξω», ισχυρίζονται.

Σε μήνυση κατά του συγκεκριμένου έχει προχωρήσει και ο Μάνος Δασκαλάκης και υποστηρίζει ότι ο εν λόγω γιατρός δεν τον ενημέρωσε ποτέ ότι πιθανώς πίσω από το επεισόδιο της κόρης του υπήρχε εγκληματική ενέργεια.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Υπόθεση Πάτρας: Νέα ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας – Πότε οδηγείται στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα