Τα νεότερα για την υγεία του Justin Bieber- Όσα δήλωσε ο φίλος του Usher

11:24 19/7/2022 - Πηγή: iPop

Η υγεία του Justin Bieber πάει όλο και καλύτερα κι αυτά είναι τα νέα του, όπως τα αποκάλυψε ο πολύ καλός του φίλος, Usher.

Όπως είπε ο 43χρονος τραγουδιστής, ο Bieber τα πάει περίφημα, έναν μήνα μετά τη διάγνωσή του με σύνδρομο Ramsay Hunt.

Τα νέα
για την υγεία του Justin Bieber

«Ως καλλιτέχνης, νομίζω ότι όλοι θα βιώσουμε κάποια πράγματα που ο κόσμος μπορεί να μην καταλαβαίνει απαραίτητα», είπε ο Usher στο Extra για τον 28χρονο μαθητή του.

Νομίζω ότι o Justin έχει προφανώς οδηγήσει τον κόσμο σε ένα ταξίδι. Είμαι ευτυχής που βρέθηκα στην αρχή του και εξακολουθώ να είμαι κομμάτι του μέχρι σήμερα, ως φίλος

Στη συνέχεια, ο Usher είπε ότι είδε τον Bieber σε πρόσφατες διακοπές και «κατάφεραν να κάνουν παρέα».

Νομίζω πως ό,τι κι αν βιώνει αυτή τη στιγμή, είναι πραγματικά υπέροχο να βλέπει ότι έχει την υποστήριξη των θαυμαστών και της οικογένειάς του

Δες τις δηλώσεις του Usher:

Θυμίζουμε ότι ο Bieber αποκάλυψε την περιπέτεια της υγείας του τον περασμένο μήνα, καταγράφοντας την παράλυση του προσώπου του σε ένα βίντεο στο Instagram.

«Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το μάτι δεν ανοιγοκλείνει. Δεν μπορώ να χαμογελάσω με αυτή την πλευρά του προσώπου μου. Αυτό το ρουθούνι δεν κινείται, οπότε υπάρχει πλήρης παράλυση σε αυτή την πλευρά του προσώπου μου», είχε πει τότε, ενώ είχε ανακοινώσει ότι φυσικά θα χρειαστεί να ακυρώσει τις προγραμματισμένες του συναυλίες.

Ο τραγουδιστής από τότε μέχρι σήμερα συνεχίζει να είναι ενεργός στα social media αλλά και να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με την σύντροφό του.

Δες τον ξεχωριστό τρόπο που γιόρτασαν την επέτειό τους το ζεύγος Bieber! Οι αδημοσίευτες γαμήλιες φωτογραφίες και οι γλυκές ευχές

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα νεότερα για την υγεία του Justin Bieber- Όσα δήλωσε ο φίλος του Usher εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα