Η πλευρά του Ricky Martin αρνείται κάθε κατηγορία για αιμομιξία – Aποκαλεί τους ισχυρισμούς «αναληθείς» και «αηδιαστικούς»

18:54 18/7/2022 - Πηγή: iPop

Ο Ricky Martin αλλά και η οικογένειά του, συγκεκριμένα ο αδερφός του, αρνούνται τους ισχυρισμούς ότι συμμετείχε σε αιμομικτική σχέση, αφού ο ανιψιός του τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία.

Ο Marty Singer, δικηγόρος του Martin, αποκάλυψε στο EW ότι οι ισχυρισμοί είναι «αναληθείς» και «αηδιαστικοί» και θα απορριφθούν μόλις αναλάβει την υπόθεση δικαστής.

«Δυστυχώς, το άτομο που έκανε αυτόν τον ισχυρισμό παλεύει με βαθιές προκλήσεις ψυχικής υγείας.

Ο Ricky Martin, φυσικά, ποτέ δεν είχε -και δεν θα εμπλέκονταν ποτέ- σε οποιοδήποτε είδος σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του», αναφέρει η δήλωση του Singer. «Η ιδέα δεν είναι μόνο αναληθής, είναι αποκρουστική. Όλοι ελπίζουμε ότι αυτός ο άνθρωπος θα λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται επειγόντως. Αλλά, πάνω απ’ όλα, ανυπομονούμε να απορριφθεί αυτή η απαίσια υπόθεση μόλις ένας δικαστής αναλύσει τα γεγονότα».

Ο Ricky Martin κατηγορείται για αιμομιξία: Τι υποστηρίζει η πλευρά του;

Ο αδερφός του Ricky Martin μίλησε, επίσης, για τις κατηγορίες.

Συγκριμένα, μιλώντας στο Facebook Live (μέσω της  Daily Mail ), ο Eric είπε ότι ο Sanchez «έχει ψυχικά προβλήματα» και είναι αποξενωμένος από την οικογένεια. Πρόσθεσε (μέσω Twitter ) ότι ο κατήγορος έχει ιστορικό διαγνωσμένης ψυχικής ασθένειας και ότι η οικογένεια Martin έχει αμφιβολίες για τους ισχυρισμούς του, επειδή «δεν λένε την αλήθεια όλοι όσοι χρησιμοποιούν προστατευτική εντολή». Εν τω μεταξύ, το Fox3Now έχει επισημάνει το ταραγμένο νομικό παρελθόν του Sanchez στο Πουέρτο Ρίκο, το οποίο περιλαμβάνει πολλές ταραχές με το νόμο και ένα περιοριστικό διάταγμα που κατατέθηκε εναντίον του από μια πρώην συνάδελφό του που ισχυρίστηκε ότι της είπε επανειλημμένα ότι θα τη σκότωνε.

Ricky Martin: «Θα ήθελα οι δύο μου γιοι να είναι ομοφυλόφιλοι»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ricky Martin (@ricky_martin)

Η είδηση ​​έρχεται μετά από μια καταγγελία που υποβλήθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα βάσει του Νόμου 54, γνωστός και ως Νόμος για την Πρόληψη και Παρέμβαση της Οικογενειακής Κακοποίησης, που κατηγορούσε τον Martin για παρενόχληση. Εκείνη την εποχή, ο Martin ήταν γνωστός ως ο φερόμενος δράστης, αλλά το όνομα του δεν αποκαλύφθηκε.

Ο τραγουδιστής κατέρριψε το αρχείο εκείνη την εποχή, αποκαλώντας το «ψεύτικο και κατασκευασμένο». 

«Οι ισχυρισμοί εναντίον του Ricky Martin είναι εντελώς ψευδείς και κατασκευασμένες», δήλωσαν τότε οι εκπρόσωποί του. «Είμαστε πολύ σίγουροι ότι όταν αποκαλυφθούν τα αληθινά γεγονότα για αυτό το θέμα, ο πελάτης μας Ricky Martin θα δικαιωθεί πλήρως».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ricky Martin (@ricky_martin)

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ένα ισπανικό μέσο ενημέρωσης Marca ανέφερε ότι, σύμφωνα με τον αδελφό του τραγουδιστή, ο αναφέρων είναι ανιψιός του Martin.

Η ιστορία προέκυψε για πρώτη φορά αφού αναφέρθηκε από το Associated Press ότι η αστυνομία προσπάθησε να εκδώσει περιοριστικό διάταγμα στον Martin στη γειτονιά του Πουέρτο Ρίκο όπου ζει.

«Μέχρι τώρα, η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να τον βρει», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Axel Valencia

Η εφημερίδα El Vocero του Πουέρτο Ρίκο ανέφερε ότι ο Martin και ο κατήγορος είχαν σχέση για επτά μήνες. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το δημοσίευμα, ο Martin ξεκίνησε την φερόμενη παρενόχληση αφού αρνήθηκε να αποδεχθεί τον χωρισμό του ζευγαριού. «Ο αναφέρων φοβάται για την ασφάλειά του», αναφέρεται στο έγγραφο.

Μέσα στο εντυπωσιακό σπίτι του Ricky Martin και του συντρόφου του στο Beverly Hills (Video)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ricky Martin (@ricky_martin)

Τον Ιούνιο, h πρώην μάνατζερ του 50χρονου Rebeeca Drucker υπέβαλε μήνυση στο Los Angeles για πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια σε απλήρωτες προμήθειες. Μέσα στην καταγγελία των 15 σελίδων υπήρχε μια αναφορά στην Drucker που υποτίθεται ότι τον προστάτευε από μία «κατηγορία που θα μπορούσε να τερματίσει την καριέρα του».

Η Drucker, η οποία διαχειρίστηκε τον pop star μεταξύ 2014 και 2018 και ξανά μεταξύ 2020 και 2022, επιμένει ότι της οφείλονται εκατομμύρια δολάρια σε προμήθεια αφού τον βοήθησε να διαχειριστεί συμβόλαια ηχογραφήσεων, συμφωνίες χορηγίας και άλλες επαγγελματικές υποθέσεις. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η πλευρά του Ricky Martin αρνείται κάθε κατηγορία για αιμομιξία – Aποκαλεί τους ισχυρισμούς «αναληθείς» και «αηδιαστικούς» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα