Ξέρουμε ποια σειρά στο Netflix πρέπει να ξεκινήσεις τώρα!

11:20 1/4/2020 - Πηγή: iPop

Η καραντίνα θέλει καλοπέραση κι εμείς ψάχνουμε συνεχώς τρόπους για να κάνουμε αυτή την περίοδο πιο διασκεδαστική για σένα. Αυτό το τεστ θα σου πει ποια σειρά στο Netflix πρέπει να ξεκινήσεις τώρα!

Μπορεί να μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή του La Casa de Papel, αλλά μέχρι τότε υπάρχουν πολλές ακόμα σειρές που αξίζει να δεις.

Πώς θα επιλέξεις ανάμεσα σε όλες αυτές τις σειρές που υπάρχουν

στο Netflix ποια είναι η κατάλληλη για σένα; Πολύ απλά απαντώντας σε μερικές περίεργες ερωτήσεις σ’ ένα κουίζ που υποστηρίζει πως θα βρει το τέλειο match για σένα!

Τι ερωτήσεις είναι αυτές; Σχετικές με το… φαγητό! Κι αν απορείς κατά πόσο θα πέσει μέσα, σ’ εμάς βγήκε ότι πρέπει να δούμε το Sex Education που είναι απ’ τα αγαπημένα μας!

Ντάξει… δεν είναι ανάγκη να το πάρεις πολύ στα σοβαρά, αλλά δεν χάνεις κάτι να περάσεις την ώρα σου απαντώντας σε μερικές ερωτήσεις που -προσοχή!- θα σου ανοίξουν την όρεξη και στο τέλος θα σου προτείνουν μια ενδιαφέρουσα σειρά για να δεις!

Κάνε το τεστ! Ξέρουμε ποια σειρά στο Netflix πρέπει να ξεκινήσεις τώρα!

Οι νέες κυκλοφορίες του Netflix που αξίζουν την προσοχή σου:Elite- 3η σεζόν. Όταν τρεις έφηβοι της εργατικής τάξης γράφονται σ’ ένα ιδιωτικό σχολείο της Ισπανίας, η σύγκρουση ανάμεσα σ’ αυτούς και τους πλούσιους συμμαθητές τους καταλήγει σε φόνο. Οι μαθητές ανυπομονούν για το μέλλον, ενώ το παρελθόν τους στοιχειώνει.Freud. Βιέννη, τέλη 19ου αιώνα. Ο νεαρός Sigmund Freud βρίσκει την απάντηση σε εξαφανίσεις και φόνους και μπλέκεται μαζί με ένα μέντιουμ σε μια απόκοσμη συνομωσία.The Letter for the King. Bασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του συγγραφέα Dragt Tonke. Η ιστορία ξεκινάει μια νύχτα αγρύπνιας σ’ ένα μικρό παρεκκλήσι. Πέντε μαθητευόμενοι ιππότες ξαγρυπνούν περιμένοντας να χριστούν ιππότες. Τη νύχτα εκείνη όμως, κάποιος χτυπά την πόρτα και παρακαλεί να του ανοίξουν. Παραβαίνοντας τον κανόνα που θέλει τους υποψήφιους ιππότες να μη μιλούν σε κανέναν τη νύχτα αυτή, και γνωρίζοντας πως έτσι μπορεί και να μην χριστεί ποτέ ιππότης, ο Τιούρι ανοίγει την πόρτα.Δες ακόμα:

Σειρές και ταινίες που πρέπει να δεις τώρα που #μενουμεσπιτι !

Το άρθρο Ξέρουμε ποια σειρά στο Netflix πρέπει να ξεκινήσεις τώρα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα