Πάμε βόλτα στα ωραιότερα παλάτια και κάστρα του κόσμου απ’ τον καναπέ μας!

20:46 31/3/2020 - Πηγή: iPop

Με τον κορονοϊό να μας έχει κλείσει στο σπίτι, προκειμένου να συμβάλλουμε όλοι στη μείωση της εξάπλωσής του, προφανώς έχουμε σταματήσει και να ταξιδεύουμε. Στο έχουμε ξαναπεί όμως… Επειδή για κάποιο καιρό δεν θα μπορείς να επισκεφτείς προορισμούς που είχες σκοπό να ανακαλύψεις τώρα, δεν σημαίνει πως δεν μπορείς στα αλήθεια να ταξιδέψεις! Πάμε βόλτα στα ωραιότερα παλάτια και κάστρα του κόσμου απ’ τον καναπέ μας;

Οι εικονικές περιηγήσεις έχουν γίνει ένας τρόπος για να ανακαλύψουμε άγνωστες τοποθεσίες.

Τα εικονικά ταξίδια μας προσφέρουν μια διαφυγή απ’ την καθημερινότητα, ενώ πολλά μουσεία και πολιτιστικοί χώροι προσφέρουν δωρεάν online ξεναγήσεις στα εκθέματά τους!

Μια εικονική περιήγηση σε ένα κάστρο συνδυάζει τα πάντα, από την αρχιτεκτονική και την φύση έως την ιστορία! Βάλε μια κούπα καφέ κι ετοιμάσου να εξερευνήσεις τα ωραιότερα παλάτια και κάστρα του κόσμου.

5+1 τρόποι να ταξιδέψεις από τον… καναπέ σου!

Πάμε βόλτα στα ωραιότερα παλάτια και κάστρα του κόσμου απ’ τον καναπέ μας!

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να ξεκινήσεις την περιήγησή σου στα κάστρα και τα ανάκτορα, είναι να κλικάρεις πάνω στο link στον κάθε τίτλο!

Κάστρο του Ουίνδσορ

To Κάστρο του Ουίνδσορ είναι βρετανική βασιλική κατοικία στο Ουίνδσορ του Μπέρκσαϊρ. Το κάστρο είναι αξιοσημείωτο για τη μακροχρόνια σύνδεσή του με την αγγλική και αργότερα με τη βρετανική βασιλική οικογένεια, αλλά και για την αρχιτεκτονική του.

View this post on Instagram

Remebering the good all times. my daytour to #windsorcastle 2014. #windsor #royalfamily #buckinghampalace #britishroyals #monarchy #britishmonarchy #britishroyalfamily #england #london #royal #kensingtonpalace #queenelizabeth #castle #godsavethequeen #unitedkingdom #photography #royals #travel #nature #travelgram #travelphotography #architecture #holiday #instatravel #meghanmarkle #princealbert #queenvictoria #royalhistory #traveltheworld

A post shared by Marco Oderkerk (@moderkerk) on Mar 31, 2020 at 3:00am PDT

Ανάκτορο των Βερσαλλιών

Το ανάκτορο των Βερσαλλιών βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από το Παρίσι στην πόλη των Βερσαλλιών. Από το 1682 ως το 1789 οι Βερσαλλίες ήταν πρωτεύουσα της Γαλλίας. Σήμερα αποτελεί ένα από τα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

View this post on Instagram

The glory of annuals! #horticulturecrisis The Palace of Versailles in France makes good use of bedding plants in their formal gardens. Another beautiful place to visit when this is all over. Photo from my archive @gardenexposures . . #annuals #flowers

Keywords
Τυχαία Θέματα