Ετεοκλής Παύλου: Η φωτογραφία με την Χατζίδου και τη μικρή και οι στιγμές αγωνίας που έζησαν

20:15 31/3/2020 - Πηγή: iPop

Στιγμές αγωνίας έζησαν Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου, αφού η κορούλα τους, που είναι μόλις 6 μηνών, ανέβασε ξαφνικά πυρετό προ ολίγων ημερών, και χρειάστηκε να πάνε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά, πλέον είναι όλη η οικογένεια μαζί στο σπίτι και ο πρωταθλητής έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση.

Ο Ετεοκλής Παύλου ξεκίνησε την ανάρτησή του αναφέροντας τον διάλογο που είχε με τη σύντροφό του τη μέρα που συνειδητοποίησαν ότι η μικρούλα τους είχε πυρετό.

«ΕΛΕΝΗ: ετεοκλη η Μπέμπα δεν φαίνεται πολύ καλά και είναι

ζεστη
ΕΤΕΟΚΛΗΣ: βάλε θερμόμετρο και παρε τον παιδίατρο
ΕΛΕΝΗ: έχει 38,5 πυρετό,ο Παιδιατρος είπε να πάμε στο νοσοκομείο( σε 6 μηνών βρέφος με τοσο απότομο πυρετό και με τον επικίνδυνο ιό που κυκλοφορεί δεν ρισκάρεις είπε)».

Στη συνέχεια του μηνύματός του, ο Ετεοκλής εξομολογήθηκε το πώς ένιωσε ότι όλα μπορούν να αλλάξουν απ’ τη μια στιγμή στην άλλη. Μέχρι εκείνη την ώρα είχαν απλά να αντιμετωπίσουν τον εγκλεισμό, ενώ αμέσως αυτό άλλαξε κι εύχονταν απλά να γίνει καλά το παιδί τους.

Ένας τόσο σύντομος διάλογος ήταν αρκετός για να μας κάνει να νιώσουμε πως όλα μπορούν να αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη. Μέχρι εκείνη την στιγμή, όπως όλος ο κόσμος, είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον εγκλεισμό στο σπιτι μας με όλα όσα αυτό σημαίνει..αυτό που ζούσαμε όμως μέχρι εκείνη την στιγμή φάνταζε σαν όνειρο, πλέον η φράση ήταν μονο μια (Θεέ μου βοηθησε μας να γίνει καλά το παιδάκι μας να παμε σπιτι μας)

Ο πρωταθλητής μίλησε με πολύ γλυκά λόγια για τη σύντροφό του και τη στάση που κράτησε όλες αυτές τις μέρες, την χαρακτήρισε “άγρυπνο φρουρό” και τόνισε το πώς αντιμετώπιζε μόνη της τον πόνο του παιδιού, αφού στον ίδιο δεν επέτρεπαν να ανέβει στο δωμάτιο για λόγους ασφαλείας, λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό.

Η Ελένη άγρυπνος φρουρός, 4 ημέρες που για άλλους φαίνονται λίγες αλλά για μια μητέρα όταν πρόκειται για την υγεία του παιδιού τις αυτές οι 4 ημέρες φαίνονται αιώνας. Έμεινε εκει μόνη της μιας και εγώ δεν επιτρεπόταν να ανέβω στο δωμάτιο, μόνη της να αντιμετωπίσει τον πόνο του παιδιού της που ψηνόταν στο πυρετό, μόνη της να αντιμετωπίσει τις εξελίξεις περιμένοντας την ενημέρωση των γιατρών με υπομονή και σεβασμό. Άυπνη, νηστική, στα όρια της υπερκόπωσης αλλά έτοιμη να αντιμετωπίσει τα πάντα, έτοιμη να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να γίνει καλά το παιδάκι της

Τελικά, ευτυχώς πήγαν όλα καλά και το παιδί τους είναι υγιέστατο, ενώ ο Ετεοκλής φρόντισε να πει πόσο τυχερός αισθάνεται που η Ελένη είναι η μητέρα του παιδιού του αλλά και η γυναίκα με την οποία μοιράζεται τη ζωή μαζί. Φυσικά, έκλεισε το μήνυμά του τονίζοντας την ανάγκη του να μένουμε σπίτι και να μην ρισκάρουμε την υγεία μας.

Δόξα τον θεό τελικά όλα πήγαν καλά, το παιδάκι μας είναι υγιεστατο και είμαστε πλέον σπιτι μας και αυτό είναι που έχει σημασία.Μια τεράστια δοκιμασία που όμως στο τέλος με βρίσκει να αντιλαμβάνομαι για ακόμα μια φορά πόσο τυχερός είμαι που αυτή η γυναίκα είναι η μητέρα του παιδιού μου και η γυναικα που επέλεξα να μοιραστώ την ζωή μου μαζί της.. Μείνετε σπιτι, μην ρισκάρετε ποτέ την υγεία σας, είναι ότι πιο σημαντικό έχουμε..και σίγουρα δεν είναι δεδομένη, ειδικά αυτές τις ημέρες που διανύουμε.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Ετεοκλής Παύλου:

View this post on Instagram

ΕΛΕΝΗ: ετεοκλη η Μπέμπα δεν φαίνεται πολύ καλά και είναι ζεστη ΕΤΕΟΚΛΗΣ: βάλε θερμόμετρο και παρε τον παιδίατρο ΕΛΕΝΗ: έχει 38,5 πυρετό,ο Παιδιατρος είπε να πάμε στο νοσοκομείο( σε 6 μηνών βρέφος με τοσο απότομο πυρετό και με τον επικίνδυνο ιό που κυκλοφορεί δεν ρισκάρεις είπε) Ένας τόσο σύντομος διάλογος ήταν αρκετός για να μας κάνει να νιώσουμε πως ολα μπορούν να αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη. Μέχρι εκείνη την στιγμή όπως όλος ο κόσμος είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον εγκλεισμό στο σπιτι μας με ολα όσα αυτό σημαίνει..αυτό που ζούσαμε όμως μέχρι εκείνη την στιγμή φάνταζε σαν όνειρο, πλέον η φράση ήταν μονο μια ( Θεέ μου βοηθησε μας να γίνει καλά το παιδάκι μας να παμε σπιτι μας ) Η Ελένη άγρυπνος φρουρός, 4 ημέρες που για άλλους φαίνονται λίγες αλλα για μια μητέρα όταν πρόκειται για την υγεία του παιδιού τις αυτές οι 4 ημέρες φαίνονται αιώνας.Εμεινε εκει μόνη της μιας και εγώ δεν επιτρεπόταν να ανέβω στο δωμάτιο,μόνη της να αντιμετωπίσει τον πόνο του παιδιού της που ψηνόταν στο πυρετό, μόνη της να αντιμετωπίσει τις εξελίξεις περιμένοντας την ενημέρωση των γιατρών με υπομονή και σεβασμό. Άυπνη, νηστική, στα όρια της υπερκόπωσης αλλά έτοιμη να αντιμετωπίσει τα πάντα, έτοιμη να κάνει οτιδηποτε χρειαστεί για να γίνει καλά το παιδάκι της.. Δόξα τον θεό τελικά ολα πήγαν καλά, το παιδάκι μας είναι υγιεστατο και είμαστε πλέον σπιτι μας και αυτό είναι που έχει σημασία. Μια τεράστια δοκιμασία που όμως στο τέλος με βρίσκει να αντιλαμβάνομαι για ακόμα μια φορά ποσό τυχερός είμαι που αυτή η γυναικα είναι η μητέρα του παιδιού μου και η γυναικα που επέλεξα να μοιραστώ την ζωή μου μαζί της.. Μείνετε σπιτι, μην ρισκάρετε ποτέ την υγεία σας, είναι ότι πιο σημαντικό έχουμε..και σίγουρα δεν είναι δεδομένη, ειδικά αυτές τις ημέρες που διανύουμε.

A post shared by Eteoklis Pavlou (@eteoklispavlou) on Mar 31, 2020 at 4:43am PDT

Δες ακόμα:

Το πρόβλημα υγείας της κόρης της Χατζίδου και το μήνυμα προς όλους

Το άρθρο Ετεοκλής Παύλου: Η φωτογραφία με την Χατζίδου και τη μικρή και οι στιγμές αγωνίας που έζησαν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα