Ξέρεις να διαλέγεις το άρωμα σου;

15:01 18/7/2014 - Πηγή: iPop

Είτε άνδρας είσαι είτε γυναίκα φοράς άρωμα το οποίο σε χαρακτηρίζει και μένει ανεξίτηλο στις μνήμες των ανθρώπων! Ξέρεις να διαλέγεις το άρωμα σου όμως; Ή πηγαίνεις σ ένα μαγαζί, σου δείχνει η πωλήτρια καμία 10αριά μπουκαλάκια και εσύ παίρνεις όποιο σου κάνει αίσθηση στο μάτι;

Η επιλογή του αρώματος πρέπει να γίνει πολύ συνειδητά, καθώς είναι η προσωπική σου υπογραφή στον αέρα! Δεν υπερβάλουμε! Σκέψου το από τη προσωπική σου εμπειρία, πόσες φορές έχει τύχει να περπατάς στο δρόμο να μυρίσεις ένα άρωμα και απευθείας να κοιτάξεις αν ο τάδε γνωστός σου βρίσκεται κάπου εκεί

τριγύρω;

Δεν μπορείς να έχεις μόνο ένα άρωμα! Ένας απλός τρόπος είναι να τα διαχωρίσεις με βάση την εποχή. Για τους Χειμερινούς μήνες προτίμησε κάτι πιο έντονο ενώ για τους Καλοκαιρινούς διακριτικά και ανάλαφρα αρώματα!

Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι πώς να επιλέξεις το σωστό άρωμα!Η επιλογή του πρέπει να είναι δική σου και μόνο δική σου! Ξέχνα την παρέα με τους κολλητούς που θα πάτε μετά για μπύρες ή τα φίλες που θα ξαμοληθούν στους διαδρόμους και θα μυρίσουν κυριολεκτικά όλα τα αρώματα!Βρες την σωστή πωλήτρια! Ποια είναι αυτή; Όχι δεν είναι εκείνη με το αβισαλέο ντεκολτέ αλλά εκείνη που δείχνει να κατανοεί τις αρωματικές ανάγκες σου. Πες της ποια αρώματα προτιμούσες στο παρελθόν και εκείνη θα σου προτείνει 3-4 παρόμοια. Αν σου δείξει παραπάνω σημαίνει πως δεν έχει ιδέα οπότε διακριτικά ψάξε κάποια άλλη να σε βοηθήσει!Μύρισε το άρωμα στα ειδικά χαρτάκια πριν το δοκιμάσεις. Εάν η μυρωδιά δε σου αρέσει μη το δοκιμάζεις, δεν υπάρχει λόγος.Αφού έχεις κάνει το ξεσκαρτάρισμα με τα χαρτάκια ήρθε η ώρα να ψεκαστείς! Τα αρώματα αλλάζουν με βάση τον άνθρωπο οπότε αυτό που μυρίζεις στο χαρτί πάνω σου μπορεί να μυρίζει τελείως διαφορετικά!Μην ψεκάσεις το άρωμα μέχρι και στη πατούσα σου για να δεις πως μυρίζει στο δέρμα σου! Ο καρπός είναι το κατάλληλο σημείο για να δοκιμάσεις ένα άρωμα καθώς είναι ζεστός και ιδανικός για να αναδειχθούν όλα τα συστατικά.ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ψεκάσεις πάνω σου όλο το σταντ με τα αρώματα που έχεις μπροστά σου! 2! Δύο καρπούς έχεις δύο αρώματα μπορείς να βάλεις!Η τιμή, το μπουκάλι και η επωνυμία δεν πρέπει να σε επηρεάσουν! Το μόνο σου κριτήριο θα πρέπει να είναι η μυρωδιά!Tip!

Επειδή οι μυρωδιές στο μαγαζί θα είναι πολλές, αν θέλεις να είσαι σίγουρος για το τι μυρίζεις πάρε μαζί σου ένα κουτάκι με κόκκους καφέ οι οποίοι θα σου επιτρέψουν να «καθαρίσεις» την όσφρηση σου και να μυρίσεις καθαρά το κάθε άρωμα!

The post Ξέρεις να διαλέγεις το άρωμα σου; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα