Θέλεις να δείχνεις νεότερος; Σου έχουμε τους τρόπους!

13:31 18/7/2014 - Πηγή: iPop

Είσαι 40 και θέλεις να δείχνεις νεότερος; Σου έχουμε τους τρόπους! Δεν αρκεί τελικά να βάλεις μόνο μερικές κρέμες και να κοιμάσαι καλά! Και άλλες καθημερινές συνήθειες σου μπορούν να σε βοηθήσουν να δείχνεις νεότερος!

Κάνε περισσότερο σεξ!

Μην εκπλήσσεσαι! Σε έρευνα που έγινε πρόσφατα, αποδείχθηκε πως οι άνδρες που έκαναν συχνά σεξ (4 φορές τη βδομάδα κατά μέσο όρο) έμοιαζαν 7-12 χρόνια μικρότεροι από τη πραγματική τους ηλικία! Ουσιαστικά, αυτό συμβαίνει γιατί οι ορμόνες που εκκρίνει ο οργανισμός κατά τη διάρκεια του σεξ βοηθάνε το δέρμα

να μείνει ζωντανό και ελαστικό!

Φάε αντιοξειδωτικές τροφές!

Μέσα σε δύο εβδομάδες θα δεις, πως αν καταναλώνεις αντιοξειδωτικές τροφ΄ς θα έχεις λιγότερες θερμίδες! Ακόμα και η καλύτερη κρέμα του εμπορίου αυτό δεν μπορεί να στο εγγυηθεί! Και όμως έρευνα από μεγάλη εταιρεία καλλυντικών απέδειξε πως οι συμμετέχοντες που έπαιρναν συμπληρώματα διατροφής με έλαια από ψάρια και κατανάλωναν αντιοξειδωτικές τροφές για 2 συνεχόμενες εβδομάδες μείωσαν αισθητά τις ρυτίδες στο πρόσωπο τους.

Χαμογέλα!

Μπορεί να λένε πως το χαμόγελο αυξάνει τις ρυτίδες αλλά τελικά μειώνει τα χρόνια που φαίνονται στο πρόσωπό σου! Γερμανοί ερευνητές ζήτησαν από άνδρες και γυναίκες να δουν 171 πρόσωπα σε φωτογραφίες και να βρουν την ηλικία τους! Οι συμμετέχοντες δεν κατάφεραν να βρουν τις σωστές ηλικίες των εικονιζόμενων που χαμογελούσαν και φυσικά έλεγαν μικρότερες ηλικίες!

Μείωσε την αρτηριακή σου πίεση!

Έρευνα του 2013 έδειξε πως οι άνθρωποι που δείχνουν μικρότεροι από την πραγματική τους ηλικία είχαν χαμηλή αρτηριακή πίεση!
Πήγαινε γυμναστήριο για να βελτιώσεις τα γονίδια σου!
Και όμως η γυμναστική μπορεί να επηρεάσει το DNA σου! Έρευνα από το πανεπιστήμιο του San Francisco έδειξε ότι αν γυμνάζεσαι 30 λεπτά κάθε μέρα, το DNA σου είναι όπως θα ήταν αν ήσουν 10 χρόνια νεότερος!

Πλύνε τα δόντια σου!

Τα κιτρινισμένα δόντια ή πιο σκούρα δόντια σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερος! Έρευνα του 2010 έδειξε πως όσοι έπλεναν τα δόντια τους 2 φορές την ημέρα έδειχναν 5 χρόνια νεότεροι σε σχέση με εκείνους που τα έπλεναν μόνο 1 φορά τη μέρα!

The post Θέλεις να δείχνεις νεότερος; Σου έχουμε τους τρόπους! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα