#wellTALKS: Τι να κάνεις όταν αδειάζουν οι μπαταρίες σου και στεγνώνεις από ενέργεια

20:45 4/11/2019 - Πηγή: iPop

Έχεις νιώσει να στεγνώνεις από ενέργεια μέσα στην μέρα σου; Κι εκεί που όλα πήγαιναν καλά κι έτρεχες στις δουλειές και στα παιδιά σου, στους φίλους και στα γυμναστήρια, ξαφνικά το μόνο που ήθελες ήταν να κουλουριαστείς στον καναπέ και κάποιος να σε φροντίσει; Σαν να αδειάσαν οι μπαταρίες σου… Σαν να έπεσες ξαφνικά… Η απώλεια ενέργειας και το πώς θα την αντιμετωπίσεις είναι αυτό που συζητούν στο 3ο επεισόδιο του #wellTALKS η Πόπη Τσαπανίδου με τον Χάρη Ρηγόπουλο.

Τα επεισόδια του #wellTALKS ανεβαίνουν κάθε εβδομάδα στο IGTV και το YouTube κανάλι της Πόπης και μέσα απ’ αυτά μαθαίνουμε wellness

συμβουλές, για το πώς θα έχουμε υγιές σώμα και μυαλό! Γιατί μην ξεχνάς πως όλα ξεκινάνε από μέσα σου!

Στο σημερινό επεισόδιο θα μάθεις όλα τα απαραίτητα tips για να ανακτήσεις δυνάμεις στο λεπτό, να ξαναβρείς την δύναμή σου και να συνεχίσεις ότι κάνεις με ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα!

#mindTALKS: Τι να κάνεις κάθε πρωί όταν ξυπνάς για να πηγαίνει καλά η μέρα σου.

Απώλεια ενέργειας: Τι πρέπει να κάνεις;Καλός ύπνος: 6-7-8 ώρες συνήθως είναι εντάξει. Ο καθένας μας ξέρει τι είναι αυτό. Αν δεν ξέρει μπορεί να το καταγράψει και να δει πώς αισθάνεται την επόμενη μέρα. Το ιδανικό είναι 7-8 ώρες ύπνου. Η ώρα που κοιμόμαστε φυσικά παίζει επίσης ρόλο! Καλύτερο θα είναι να κοιμόμαστε σχετικά νωρίς. 10, 11 άντε 12 max.Τι τρως: Για να ανακτήσεις την χαμένη σου ενέργεια χρειάζεσαι θρεπτικά συστατικά και στη σωστή μορφή! Για παράδειγμα, φρούτα, λαχανικά και όχι έναν χυμό που θα αγοράσεις έτοιμο… όλο αυτό είναι ενέργεια η οποία περνάει στο σώμα σου για να την χρησιμοποιήσεις.Power walk: Ένα power walk, ένα δυναμικό βάδισμα θα κάνει το αίμα μας να κυκλοφορήσει. Εκείνη την ώρα που αισθανόμαστε έτσι πεσμένοι, μία βόλτα, ένα γρήγορο περπάτημα θα φέρει πιο πολύ οξυγόνο στα εσωτερικά μας όργανα και τον εγκέφαλο και αυτό αμέσως- αμέσως θα μας αναζωογονήσει!Ένα ποτήρι νερό: Ένα ποτήρι νερό έχει την δύναμη, έχει την ενέργεια από μόνο του να σε βοηθήσει να ξυπνήσεις εκείνη την ώρα. Σκέψου, τις μέρες που είσαι πολύ κουρασμένος και παίρνεις ένα ποτήρι παγωμένο νερό πώς αισθάνεσαι αμέσως μετά. Ίσως να μην είναι κάτι που θα έχει μεγάλη διάρκεια, αλλά ίσως να είναι η σκανδάλη που θα πυροδοτήσει μία σειρά από πιο ενεργειακά πράγματα.Ένας φίλος: Πάρε τον φίλο σου, πες κάτι καλό και αυτομάτως όλα θα γίνουν τέλεια! Θα έχεις σίγουρα περισσότερη ενέργεια! Αυτό είναι σίγουρο! Και το να κάνεις αγκαλιά έναν άνθρωπο είναι κάτι που σου δίνει ενέργεια!Δες τo video και μάθε αναλυτικά πώς θα αντιμετωπίσεις την απώλεια ενέργειας:

Ακολούθησε την Πόπη Τσαπανίδου και τον Χάρη Ρηγόπουλο στο Instagram.

Δες το προηγούμενο επεισόδιο του #wellTALKS:

#wellTALKS: Τα tips που χρειάζεσαι για να αποβάλλεις το stress!

Το άρθρο #wellTALKS: Τι να κάνεις όταν αδειάζουν οι μπαταρίες σου και στεγνώνεις από ενέργεια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
#wellTALKS,