Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στη Βουλιαγμένη: Μεταφέρθηκαν παιδιά στο νοσοκομείο

16:31 4/11/2019 - Πηγή: iPop

Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο ιδιοκτησίας παιδικού σταθμού που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη Βουλιαγμένη. Τραυματίστηκαν ελαφρά παιδιά προσχολικής ηλικίας και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο. Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής απ’ την Τροχαία σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος.

Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας που τραυματίστηκαν στο σχολικό ιδιοκτησίας παιδικού σταθμού, σύμφωνα με πληροφορίες είναι δέκα, και πέντε απ’ αυτά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Παίδων «Αγία Σοφία» για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πώς συνέβη το τροχαίο
με σχολικό λεωφορείο ιδιοκτησίας παιδικού σταθμού

Το τροχαίο με το σχολικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Σπετσών και Κρήνης στη Βουλιαγμένη. Το σχολικό χτυπήθηκε στην πίσω πλευρά του από το ΙΧ, το οποίο ήταν τύπου τζιπ και μέσα σε αυτό επέβαιναν μία μητέρα με το παιδί της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μητέρα με το παιδί που επέβαιναν στο τζιπ δεν έχουν τραυματιστεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από την Τροχαία, το ατύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο παραβίασε το STOP και συγκρούστηκε με το σχολικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πέντε παιδιά που επέβαιναν στο σχολικό είναι πιο σοβαρά, χωρίς όμως να διατρέχουν κανέναν κίνδυνο.

Μείνετε συντονισμένοι στο iPop.gr για να ενημερωθείτε για όλα τα νεότερα στοιχεία σχετικά με το τροχαίο στη Βουλιαγμένη.

Το άρθρο Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στη Βουλιαγμένη: Μεταφέρθηκαν παιδιά στο νοσοκομείο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα