Τα ζώδια της Πέμπτης 12ης Σεπτεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Παρθένοι, προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας απέναντι σε κοντινά σας πρόσωπα. Ασχοληθείτε καλύτερα με την σωματική άσκηση ή τον διαλογισμό, όταν νιώσετε ότι μπορεί να οξυνθούν τα πράγματα και να υπάρξουν διαφωνίες. Σκορπιοί, η πρωτοτυπία των ιδεών σας αντιστοιχεί στην διαφοροποίηση σας από το γύρω περιβάλλον. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Αιγόκεροι, οι επαγγελματικές σας υποθέσεις βρίσκονται σε έναν καλό δρόμο και τώρα, χρειάζεται να μείνετε σταθεροί στις προσπάθειες σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι

επαγγελματικές σας υποθέσεις, σήμερα, θα έχουν μία απρόβλεπτη τροπή, με την οποία δεν θα μπορείτε να καθορίσετε την ακριβή πορεία που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Αφήστε λίγο χρόνο να περάσει, ώστε να έχετε την ευχέρεια να χειριστείτε τις καταστάσεις, χωρίς ενδοιασμούς και διλήμματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα, θα κυλήσουν ευχάριστα και αυτό θα συμβάλλει, στο να αλλάξει η διάθεσή σας. Το ενδιαφέρον σας προς την ανάπτυξη του κοινωνικού σας κύκλου, θα δημιουργήσει μία νέα υποδομή για το μέλλον σας. Αναδείξτε την καλλιτεχνική σας τάση και δημιουργήστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αρνητικές σκέψεις, οφείλονται στην λάθος οπτική που βλέπετε τα πράγματα. Ασχοληθείτε με νέα ενδιαφέροντα και γνωρίστε νέα πρόσωπα. Προσπαθήστε να φύγετε από την καταθλιπτική τάση που σας έχουν προκαλέσει οι μέχρι τώρα δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με νέα πρόσωπα και να τους προτείνετε νέα σχέδια. Ακολουθήστε τον δρόμο της καρδιάς σας και των επιθυμιών σας και αυτός, θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Μία έξοδο με τον σύντροφό σας, θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές μαζί του.

ΛΕΩΝ

Η μέρα, είναι ευνοϊκή για νέα συμβόλαια και επενδύσεις που έχετε προγραμματίσει. Την σιγουριά που νιώθετε, θα την ενισχύσει ο λεπτομερής έλεγχος απέναντι στις υποθέσεις που έχετε χειριστεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε καταστάσεις που μπορούν να προκαλέσουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συνεργάζεστε. Ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα πράγματα σήμερα και μην επιμείνετε σε αναλύσεις σημαντικών θεμάτων.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα μία ευαίσθητη στάση απέναντι στα πράγματα, μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σας και όσα έχετε προγραμματίσει. Η διοχέτευση της ενέργειας σας με δημιουργικό τρόπο, θα σας βοηθήσει να είστε πιο αποδοτικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το αντισυμβατικό πνεύμα σας, θα ακολουθήσει τις ιδέες και τα σχέδια που θέλετε να προτείνετε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Δείξτε όμως προσοχή στις κινήσεις που πρόκειται να κάνετε, σκεφτείτε καλά πριν πάρετε αποφάσεις ώστε να μην μετανιώσετε στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία ψυχρότητα μπορεί να επικρατήσει στις σχέσεις σας και ιδίως στην ερωτική σας ζωή. Οι διαφωνίες που είχατε μέχρι σήμερα, θα έχουν μία μέτρια εξέλιξη, καθώς θα νιώσετε ότι βάλλεστε από άδικες συμπεριφορές. Εστιάστε στην εσωτερική σας αναζήτηση και ακούστε την διαίσθησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρά την εξέλιξή σας στον επαγγελματικό σας τομέα, η προσέγγισή σας απέναντι σε σημαντικά θέματα, θα πρέπει να είναι πιο προσεκτική. Ίσως, υπάρξουν συμπεριφορές που θα οδηγήσουν σε μία δυσχερή επικοινωνία και αυτό θα σας εμποδίσει να συνεχίσετε ευχάριστα την συνεργασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, έχετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι και να βρεθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις, σας έχουν προκαλέσει μία συναισθηματική πίεση και αυτό θα πρέπει να το επιλύσετε με έναν καλύτερο τρόπο. Ο διαλογισμός, θα σας βοηθήσει αρκετά στην διαδικασία αυτή.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην αφήσετε να επηρεάσει την ημέρα σας και τους στόχους που έχετε θέσει, η συναισθηματική σας αστάθεια. Δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα σε θέματα που είναι σε εκκρεμότητα, η πρακτική σκέψη, θα βοηθήσει στην επίλυσή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα