Όλοι μιλούν για το φιλί Shawn Mendes-Camila Cabello και το βρίσκουν αηδιαστικό! | Video

13:02 12/9/2019 - Πηγή: iPop
| Video

Όλοι μιλούν για το φιλί Shawn Mendes-Camila Cabello στο Instagram. Άλλοι το βρίσκουν αηδιαστικό, μερικοί υπερβολικό και προκλητικό. Ποια είναι η δική σου άποψη;

Αυτό είναι το post που έχει διχάσει το Διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες και ναι, είναι το φιλί Shawn Mendes και Camila Cabello. Το πρωινό φιλί για να πάει καλά η… Πέμπτη μας!

Οι δύο καλλιτέχνες κάθονται μπροστά στην κάμερα και μας δείχνουν πως είναι το κανονικό -γαλλικό- φιλί. Πώς φιλιούνται στην πραγματικότητα…

ή περίπου δηλαδή, καθώς το τρολάρουν. Ο λόγος για αυτό το video είναι η προσπάθειά τους και η πρόθεσή τους να απαντήσουν σε όλους τους haters για τον τρόπο που φιλιούνται καθώς δέχτηκαν πολλά αρνητικά σχόλια. Όπως αναφέρουν και οι δύο, πληγώθηκαν όταν άκουσαν πως φιλιούνται σαν τα «ψάρια» κι έτσι αποφάσισαν να δείξουν ένα άλλο… φιλί.

Λίγο πιο παθιάρικο, πιο έντονο ενώ βλέπουμε όλες τις λεπτομέρειες που ίσως δεν θα έπρεπε να δούμε. Άλλοι το βρήκαν αστείο ενώ σε άλλους κόπηκε η όρεξη κι άφησαν το πρωινό τους στη μέση.

To φιλί Shawn Mendes-Camila Cabello που δίχασε…

View this post on Instagram

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on Sep 11, 2019 at 10:01pm PDT

Το video μέσα σε λίγες όλες έχει περίπου 6 εκατομμύρια προβολές ενώ τα σχόλια όπως ήταν αναμενόμενο έπεσαν «βροχή».

H Camila Cabello δεν έχει ανεβάσει κάτι σχετικό στο δικό της προφίλ στο Instagram αλλά κι εκείνη δέχεται σχολιασμούς κάτω από παλαιότερες αναρτήσεις της. Σίγουρα είναι ένα φιλί που δύσκολα θα μας φύγει από τη μνήμη, διότι είναι κάπως υπερβολικό!

Μπορεί οι παπαράτσι να τους είχαν απαθανατίσει σε τρυφερά τετ-α-τετ, ωστόσο οι δυο τους ποτέ δεν παραδέχτηκαν πως ήταν σε σχέση αλλά έλεγαν πως είναι απλά φίλοι. Πρώτος ο Shawn Mendes παραδέχτηκε πως είναι σε σχέση έπειτα από ερώτηση που του έκανε ένας θαυμαστής ενώ όπως είπε δεν μπορεί να πει όσα νιώθει γιατί είναι κι άλλο ένα πρόσωπο που εμπλέκεται στη σχέση δεν είναι μόνος του.

Από τη δική της πλευρά, η Camila Cabello μιλώντας στο «Variety» παραδέχθηκε ότι ο Mendes «σημαίνει πολλά» για εκείνη. «Τον γνωρίζω πολύ καιρό και είναι τόσο πολύ διασκεδαστικό να δουλεύεις και να κάνεις πράγματα με κάποιον που σημαίνει πολλά για εσένα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά…

Διάβασε και αυτό:

Πόπη, Μαίρη και Μαρία ποιο είναι το πιο κουλό δημοσίευμα που έχετε διαβάσει για εσάς;

Photo: tmz.com

Το άρθρο Όλοι μιλούν για το φιλί Shawn Mendes-Camila Cabello και το βρίσκουν αηδιαστικό! | Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα