Βγάζουν φωτογραφίες στην άκρη του γκρεμού για μερικές χιλιάδες likes | Photos

13:14 13/9/2019 - Πηγή: iPop

Ένα ζευγάρι travel influencer βγάζει τις πιο τρομακτικές φωτογραφίες αφού στην πραγματικότητα κρέμονται από το χείλος του γκρεμού αλλά δεν το θεωρούν καθόλου χαζό κι ανόητο… Οι φωτογραφίες στην άκρη του γκρεμού για μερικές χιλιάδες likes

Ναι, ορισμένες φορές το παρακάνουμε και βάζουμε τη ζωή μας σε κίνδυνο. Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει για ανθρώπους που πήγαν να βγάλουν μια φώτο στην άκρη του γκρεμού κι έπεσαν; Πολλές.

Παρ΄όλο αυτά, το συγκεκριμένο

ζευγάρι στο Instagram, η Kelly και ο Kody δεν πτοούνται. Βγάζουν φωτογραφίες στην άκρη του γκρεμού και το διασκεδάζουν.

Έχουν 176 χιλιάδες followers και ποστάρουν διαρκώς φωτογραφίες από ταξίδια. Και όλα ωραία και καλά… αλλά ορισμένες από αυτές τις φωτογραφίες είναι πραγματικά επικίνδυνες.

Μια φωτογραφία στις 28 Αυγούστου προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις αφού η κοπέλα πραγματικά κρέμεται στον αέρα στην άκρη του γκρεμού και την κρατάει ο σύντροφός της.

View this post on Instagram

The world is waiting for you! Behind the masses of those that wish to watch you lead a quiet and sedentary life is an open, unlined canvas. We urge you to take a chance, to push past barriers of negativity and oppression of self fulfillment and paint the picture of who YOU want to be. Never let yourself be beat down for living your life by those too afraid to live their own. There is a difference between risking your life and taking a risk at having one. We know which side we would rather be on, do you?

A post shared by KELLY + KODY (@positravelty) on Aug 28, 2019 at 8:33am PDT

Στη λεζάντα της φωτογραφίας προτρέπουν τον κόσμο να παίρνουν ρίσκα στη ζωή του και να μη φοβούνται να τη ζήσουν. Φυσικά, τα αρνητικά σχόλια έπεσαν βροχή.

«Είναι τόσο χαζό που δεν μπορώ να το πιστέψω, ότι ρισκάρετε τη ζωή σας απλά για να τραβήξετε την  προσοχή», έγραψε κάποιο ενώ ένας άλλος αναρωτήθηκε: «πιστεύεις είναι καλή ιδέα το να προτρέπεις τους άλλους να διακινδυνεύουν τη ζωή τους;».

Το ζευγάρι απάντησε πως όλοι είναι υπεύθυνοι για τις προσωπικές μας επιλογές».  Μιλώντας στο Insider, η couple influencers υποστήριξαν ότι η λήψη αυτής της φωτογραφίας δεν ήταν επικίνδυνη και ότι είχαν διασφαλίσει ότι και οι δύο ήταν ασφαλείς.

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, μας αρέσει να ωθούμε την δημιουργικότητά μας και να παίζουμε με την προοπτική (σ.σ. του χώρου). Δεν είναι επικίνδυνο. Δεν θα διακινδυνεύαμε ποτέ τη ζωή μας

Ωστόσο, ορισμένοι πιο παρατηρητικοί αναφέρουν πως πρόκειται για Photoshop και η φωτογραφία αυτή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Γενικά το ζευγάρι έχει μια τάση να φωτογραφίζεται στα άκρα καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε μια παρόμοια φωτογραφία.

View this post on Instagram

We have to be willing to trust each other, to expect honesty and never ending support. The only way to balance a relationship is to do it together, holding each other to a high standard and never letting the other fall. ※ ※ Thank you @escaperitual for such an amazing retreat experience! ※ #travelers #worldtravel #travelcouple #couplegoals #balilifestyle #poolday #adventurers #travelnow #retreat #baliholiday #beautifullife #travelguide #travelbloggers #couplesofinstagram #weheartit #travelinspo #adventurous #viajeros #novios #fitcouple

A post shared by KELLY + KODY (@positravelty) on Jun 1, 2019 at 8:57am PDT

«Πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον, να είμαστε ειλικρινείς και υποστηρικτικοί. Ο μόνος τρόπος να ισορροπήσεις σε μια σχέση είναι να το κάνετε μαζί κρατώντας ο ένας των άλλον σε ένα high standard και χωρίς να αφήσετε τον άλλον να πέσει», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Σε μια ακόμη φωτογραφία, η γυναίκα κρέμεται από την άκρη μιας πισίνας που βρίσκεται σε μεγάλο υψόμετρο και την κρατά απλά ο σύντροφός της από τους ώμους.

Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία, το ζευγάρι είπε πως είναι οφθαλμαπάτη καθώς υπήρχε ένα εξόγκωμα στο τοίχωμα και μια άλλη πισίνα κάτω από την Kelly.

Δες σε ποιους δρόμους απαγορεύονται οι φωτογραφίες για το Instagram!

Ωστόσο, και αυτό δεν είναι θετικό καθώς είναι influencers και μπορεί κόσμος και νεαρά ζευγάρια να εμπνέονται και να προσπαθήσουν να βγάλουν παρόμοιες φωτογραφίες. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ.

Γιατί απλά κινδυνεύεις τη ζωή σου για μια φωτογραφία στο Instagram και λίγη προσοχή παραπάνω. Αξίζει;

View this post on Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα