Όλη η ομορφιά της Ηπείρου σε ένα video από ψηλά!

10:40 13/9/2019 - Πηγή: iPop

Η Ήπειρος έχει τη δική της ξεχωριστή ομορφιά και σίγουρα πρέπει να τη γυρίσεις, να την εξερευνήσεις για να καταλάβεις τι εννοούμε! Αυτό το video απ’ την Ήπειρο, το οποίο έφτιαξαν οι Up Drones θα σε πείσει να την επισκεφτείς ASAP. 

Θα μου πεις αρκεί ένα video απ’ την Ήπειρο να χωρέσει όλη την ομορφιά της; Όταν μιλάμε για τους Up Drones ναι, αρκεί για να σου μεταφέρουν αυτό που θέλουν.

Όταν επισκέπτεσαι την Ήπειρο γίνεσαι ένα με τη φύση. Εκεί θα βρεις δέντρα

και βουνά, σπάνια ζώα, λίμνες και υπέροχες παραλίες, κάστρα σαν να είσαι σε παραμύθι, πέτρινα χωριουδάκια βγαλμένα από άλλη εποχή και μοναστήρια που σου προκαλούν δέος.

Και υπάρχουν τόσα μέρη που μπορείς να επισκεφτείς και πρέπει να μπουν στη λίστα σου. Να μιλήσουμε για τα Ζαγοροχώρια ή μήπως το Μέτσοβο; Να πούμε για την Πάργα και τα Σύβοτα; Κάθε γωνιά της είναι ξεχωριστή και κάθε γωνιά της έχει κάτι όμορφο. Ποτέ δεν μας απογοητεύει.

Το μοναδικό video απ’ την Ήπειρο που θα σε ταξιδέψει

Όπως αναφέρει και η ομάδα των Up Drones:

Δεν το κρύψαμε ποτέ. Η Ελλάδα για εμάς είναι η ομορφότερη χώρα του κόσμου και η αγαπημένη μας γωνιά η Ήπειρος.

Η αγάπη μας για αυτόν τον τόπο μας οδήγησε να εμπνευστούμε και το σλόγκαν το οποίο και έχουμε κατοχυρώσει “Τόση ομορφιά χωράει μόνο σε μία Ήπειρο”.

Φέτος με την βοήθεια του φίλου Χρήστου Παπαστεφάνου ταξιδεύουμε στην άγρια δύση του νομού.

Οι εικόνες μοναδικές και πλούσιες σε φυσικό κάλλος και ιστορία.

Τόση ομορφιά χωράει μόνο σε μία Ήπειρο 2019 λοιπόν.

Απολαύστε τη!

Τοποθεσίες που προβάλλονται μέσα από το βίντεο. Ζάλογγο, Ηλιοβούνι, Κάστρο πέντε πηγάδια Κλεισούρα, Μέτσοβο, Φάρος Κόπραινας, Ζάλογγο, Βρυσούλα Ζέρμη, Πηγές Γκούρας, Προφ. Ηλίας Τρίκαστρο, Άρτα Γεφύρι, Αρχαίο θέατρο Νικόπολης, Λίμνη Πηγών Λούρου, Σαγιάδα, Παλιά Σαγιάδα, Κορωνήσια, Πρέβεζα.

Δες και αυτό:

Φάρος Δουκάτο: Το ακρωτήρι στο οποίο γίνονταν θυσία οι ερωτευμένοι | Video

Το άρθρο Όλη η ομορφιά της Ηπείρου σε ένα video από ψηλά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα