Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/9/2019)

09:06 13/9/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/9/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/9/2019):Κριός

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα

εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ερμής με την Αφροδίτη στο  ζώδιο της Παρθένου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε ξεκάθαρα τις απόψεις σας στο χώρο της εργασίας σας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες, παράλληλα όμως θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε τα πιο αιχμηρά σας σχόλια και τις πιο αυστηρές παρατηρήσεις σας στους συναδέλφους σας χωρίς να παρεξηγηθείτε.

Ταύρος

Ιδιαίτερα ευχάριστη και δημιουργική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η θετική  όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Ερμή στο φιλικό για εσάς  ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο. Κάτω από την επιρροή της θα έχετε την δυνατότητα να αναπτύξετε όχι μόνο τα φιλόδοξα σχέδια σας, αλλά σε προσωπικό επίπεδο, θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν και θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους φίλους σας και στον/ στην ερωτικό/ή σας σύντροφο.
Εξίσου σημαντική όμως είναι για εσάς και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας και να αναγεννηθείτε, όχι μόνο προσωπικά αλλά και επαγγελματικά.

Δίδυμοι

Η ηρεμία και η ισορροπία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, επιστρέφει και πάλι στην ζωή σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας και κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς τους Διδύμους, αφού θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικογενειακές σας υποθέσεις ή τα θέματα ενός ακινήτου που σας απασχολούσαν καιρό, ενώ ταυτόχρονα, θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας και να τους δείξετε τα πραγματικά και βαθιά σας συναισθήματα.
Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια οικονομική υπόθεση της οικογένειας σας που σας ταλαιπωρεί καιρό, η οποία θα επαναφέρει όχι μόνο το χαμόγελο στα χείλη σας αλλά και την

Καρκίνος

Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει , κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων, να τουμπάρετε τους συνομιλητές σας και να περάσετε τις απόψεις σας με μεγάλη ευκολία.
Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα κάνετε επανεκκίνηση στη  σχέση σας με τον/την σύντροφο σας.

Λέων

Σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει, σε επαγγελματικό επίπεδο να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στον/ην ερωτικό/ή σας σύντροφο.
Επίσης, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσουν να αποδείξετε στους συναδέλφους και στους προϊσταμένους σας ότι είστε αξία ανεκτίμητη, και θα εδραιώσετε την θέση σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο μια αλλαγή στην εμφάνιση σας θα σας ανανεώσει.

Παρθένος

Για μια ακόμη ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, πρωταγωνιστείτε στα πλανητικά δρώμενα. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με την  Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σας άνεση και θα αυξήσει την δημοτικότητα σας. Επίσης, κάτω από την επιρροή αυτής της όψης θα έχετε την ευκαιρία να πείτε τις πιο σκληρές αλήθειες χωρίς να παρεξηγηθείτε.
Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το  ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας, και θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους φιλόδοξους στόχους σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα πρόσωπο που θα μπει αυτή τη χρονική περίοδο στην ζωή σας θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε ερωτικά και σεξουαλικά.

Ζυγός

Κάθε άλλο παρά βαρετή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε επαγγελματικό επίπεδο να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και συζητήσεις, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η επαφή με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα πρέπει να μείνει κρυφή.
Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα βγάλει στην επιφάνεια ένα καλά κρυμμένο οικογενειακό μυστικό. Η αποκάλυψη του θα σας απελευθερώσει συναισθηματικά.

Σκορπιός

Ιδιαίτερα ευχάριστη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κάνετε νέες σημαντικές γνωριμίες μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι με τον συγκροτημένο σας λόγο και την ευγένεια σας θα καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη ακόμα και τον πιο επιφυλακτικών συνομιλητών σας.
Επίσης, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που υπάρχουν στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις και να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας.

Τοξότης

Η κινητήριος σας δύναμη για να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις της καριέρας σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι η οικογένεια σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας και θα βελτιώσει την δημόσια εικόνα σας. Ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα έχετε θετικές απαντήσεις.
Πολύ σημαντική όμως είναι για εσάς και η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο χώρο της εργασίας σας και να δείξετε σε όλους ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία και στις πιο απαιτητικές προκλήσεις.

Αιγόκερως

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις Νομικές και Γραφειοκρατικές σας εκκρεμότητες, ενώ παράλληλα θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια.
Επικουρικά σε αυτή την ευνοϊκή συγκυρία, θα είναι και η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον Πλούτωνα, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας,  θα σας δώσει την ψυχική και σωματική δύναμη που χρειάζεστε για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας για το μέλλον.

Υδροχόος

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα  εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε συμφέρουσες για εσάς λύσεις και κλείσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία με τους καλύτερους για εσάς όρους.
Επίσης, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ψάξετε βαθιά μέσα σας και να βρείτε την ψυχική και συναισθηματική σας ισορροπία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια νέα ερωτική σχέση θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε άγνωστες πτυχές τις σεξουαλικότητας σας.

Ιχθείς

Γεμάτοι ενέργεια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη που βρίσκονται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να προχωρήσετε σε μια νέα συνεργασία που τόσο καιρό επιθυμούσατε, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε την ηρεμία και την επικοινωνία με τον / την σύντροφο σας.
Επίσης, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να έρθετε πολύ κοντά με ισχυρούς ανθρώπους, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε ουσιαστικά τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/9/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα