Βασικά συστατικά για να είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος

16:32 19/8/2014 - Πηγή: iPop

Το να είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος δεν είναι πάντα εύκολο – στην πραγματικότητα, μερικές φορές μπορεί να αισθανθείς πως η προσπάθεια να γίνεις ευτυχισμένος άνθρωπος είναι σαν μία εργασία πλήρους απασχόλησης. Και ενώ η ευτυχία είναι κάτι υποκειμενικό, υπάρχουν βασικά συστατικά για να είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος που μπορούν να προσαρμοστούν στην υποκειμενικότητα του εγώ σου!

Η δυνατότητα να είσαι εντάξει χωρίς να είσαι πάντα εντάξει. Οι χαρούμενοι άνθρωποι δεν είναι αυτοί οι οποίοι είναι ευτυχισμένοι όλη την ώρα, είναι αυτοί που μπορούν να επεξεργαστούν τα συναισθήματα και

τις εμπειρίες τους με γνώμονα ότι όλα είναι παροδικά και πως στο τέλος αξιοποιούν τα αρνητικά συναισθήματα ως μηνύματα και μαθήματα για το μέλλον!

Όντας σε αρμονία με την ανθρώπινη φύση σου, όντας σε θέση να ζητήσεις βοήθεια, να παραδεχθείς ότι έκανες λάθος και όντας σε θέση να ασκήσεις κριτική στις πράξεις σου και να γνωρίζεις κατά πόσο αυτές επηρεάζουν τoν κόσμο τριγύρω σου. Αυτή είναι η ρίζα του είναι σε θέση να αλλάξεις τον εαυτό σας. Οι άνθρωποι συνήθως είναι αποκλεισμένοι από την ανθρώπινη πλευρά τους από φόβο και ντροπή να χάσουν την αίσθηση του ελέγχου.

Να έχεις λίγους στενούς φίλους οι οποίοι πληρούν τις διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητάς σου. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις γύρω σου ανθρώπους τους οποίους εμπιστεύεσαι και μπορείς να είσαι ο εαυτός σου δίπλα τους για να μπορέσεις να είσαι ευτυχισμένος πραγματικά! Ανθρώπους που θα σου δίνουν τη δυνατότητα να μοιραστείς προβληματισμούς και που θα σε συμβουλεύουν και θα σε κάνουν να αισθάνεσαι καλύτερα. Ανθρώπους οι οποίοι θα είναι δίπλα σου στη χαρά σου και θα χαρούν και αυτοί μαζί σου!

H ικανότητα να συνειδητοποιήσουμε ότι όλα όσα βιώνουμε είναι μια αντανάκλαση του ποιοι είμαστε. Τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσεις ότι όλα όσα νιώθεις και βιώνεις είναι μία αντανάκλαση του ποιος είσαι και μία εκδήλωση του τι είσαι αποκτάς τον έλεγχο του εαυτού σου. Αντιλαμβάνεσαι, δηλαδή, ότι μπορείς να ελέγξεις το τι αισθάνεσαι και πως μπορείς να επιλέξεις την ευτυχία.

Η δυνατότητα να είναι σε θέση να αποκοπείς από την τεχνολογία και να απολαύσεις τις στιγμές χωρίς δουλειά. Το άγχος που συνδέεται με τη δουλειά είναι φυσιολογικό και κατανοητό, αλλά το να μπορείς να εξισορροπήσεις τις εργασιακές ώρες με τις ώρες της προσωπικής σου ζωής θα σε κάνει ευτυχισμένο.

The post Βασικά συστατικά για να είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα