Μείνε αδύνατη και fit με αυτούς τους 4 φτηνούς τρόπους

11:31 19/8/2014 - Πηγή: iPop

Ξέρουμε πως διαβάζεις κατά καιρούς διάφορους τρόπους για να παραμείνεις σε φόρμα, πολλοί από αυτούς όμως κοστίζουν ακριβά. Είναι πολλά πράγματα που κάνουμε ή τρώμε στην καθημερινότητά μας που δεν ξέραμε ούτε οι ίδιοι πως βοηθούν στο να παραμένουμε αδύνατοι και σε φόρμα.

Μείνε αδύνατη και fit με αυτούς τους 4 φτηνούς τρόπους που θα δεις παρακάτω:Πίνε ζεστό νερό!

Ναι. Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις όταν σηκωθείς το πρωί, το τελευταίο πράγμα πριν κοιμηθείς αλλά και όλη τη διάρκεια της ημέρας πίνε ζεστό νερό. Πολλές φορές πεινάμε μέσα στην ημέρα γιατί είμαστε αφυδατωμένοι. Πίνε νερό και κυρίως

ζεστό που σε ξεδιψάει κιόλας. Θα διαπιστώσεις πως πολλές φορές θα σου κόψει την όρεξη που σου έχει δημιουργηθεί πολλές φορές λίγη ώρα μετά το φαγητό. Επιπλέον το νερό κάνει καλό και στο δέρμα.

Τρώγε μπάρες δημητριακών

Τι καλύτερο από το να ξεκινήσεις την ημέρα σου τρώγοντας μια μπάρα; Οι μπάρες μπορεί να είναι μικρά γεύματα σε σχέση με ένα σάντουιτς, όμως είναι «βόμβες» πρωτεϊνών που σου δίνουν ενέργεια και δύναμη. Αντί λοιπόν να φας για πρωινό τα δημητριακά σου με το γάλα φάε καλύτερα μια μπάρα για να ξέρεις και πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου. Καλό θα είναι αν μπορείς να φτιάχνεις και μόνη σου τις μπάρες αν έχεις τη δυνατότητα.

Πάρε βηματομετρητή

Αν δεν θέλεις να αγοράσεις το gadget κατέβασε μια αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό σου. Ο βηματομετρητής θα σε βοηθήσει να βάζεις μικρούς στόχους μέσα στην ημέρα και να τους πετυχαίνεις. Κάνε μικρές αποστάσεις μέσα στην ημέρα αντί να κάτσεις για παράδειγμα να δεις την αγαπημένη σου σειρά το απόγευμα.

«Σέρφαρε» στο διαδίκτυο!

Το ίντερνετ είναι γεμάτο τρόπους και συμβουλές για το πώς να παραμείνεις αδύνατη και σε φόρμα. Δεν είπαμε να κάθεσαι να διαβάζεις και να εφαρμόζεις εξαντλητικές δίαιτες με τις οποίες το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να κινδυνέψεις να μείνεις ανορεκτική. Επικεντρώσου στο να βρεις έξυπνους τρόπους που προτείνονται από ειδικούς. Θυμήσου, το διαδίκτυο είναι φίλος σου.

The post Μείνε αδύνατη και fit με αυτούς τους 4 φτηνούς τρόπους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα