Τόσο καιρό βάφεσαι λάθος! Η make up artist της Hailey Bieber αποκαλύπτει την must τεχνική για contouirng και γίνεται viral στο TikTok

16:03 13/1/2023 - Πηγή: iPop

Τα make up looks της Hailey Bieber τα λατρεύουμε, γι’ αυτό, άλλωστε, γίνονται viral και στο TikTok. Μάλιστα, το hashtag #haileybiebermakeup έχει πάνω από 245 εκατομμύρια προβολές κι αν δε με πιστεύεις, μπορείς να το δεις και μόνη σου. Πρόσφατα, όμως, το κοινό της ανακάλυψε ένα hack που χρησιμοποιεί το super model και μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει το πρόσωπό σου.

Σε ένα βίντεο στο TikTok η χρήστης Tara Sigari ανέλυσε την τεχνική που χρησιμοποιούσε

η make up arists Mary στους celebrities πελάτες της, όπως η Hailey και η Kendall Jenner.

Glazed Donut Nails: Το πιο hot trend στο μανικιούρ είναι εμπνευσμένο από την Hailey Bieber – Μάθε πώς θα το φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι!

Hailey BieberΝέα τεχνική contouring: Εφάρμοσέ την τώρα!

Στο βίντεό της, η Tara λέει, «αυτό το όμορφο πρόσωπο και αυτό το όμορφο πρόσωπο έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό – και τα δύο έχουν μακιγιάζ από την όμορφη Mary Phillips. Έκανα μία μικρή έρευνα και ανακάλυψα μια από τις τεχνικές που χρησιμοποιεί στους πελάτες της και θα σας τη δείξω». 

View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Συνεχίζει, «Προετοιμάζει το πρόσωπο και μετά, πριν από το foundation, πριν από οτιδήποτε, ξεκινά το contouring. Εγώ, όπως και οι περισσότερες από εμάς, απλώνω το foundation μου, το concealer μου και μετά κάνω contour. Έτσι, σε αυτό το βίντεο, αυτό που θα δοκιμάσει είναι να βάψω το μισό μου πρόσωπο με την τεχνική της και αυτό το άλλο μισό όπως συνηθίζω να βάφομαι».

View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Εξηγώντας γιατί ήθελε να δοκιμάσει το trend, η Tara αποκάλυψε: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη γιατί βλέπω τα αποτελέσματα τόσο στη Hailey όσο και στην Kendall. Φαίνονται πάντα τόσο φυσικές, αλλά τόσο περιποιημένες».

Το τελευταίο beauty look της Hailey Bieber σε μεταμορφώνει σε θεά

Αφού ολοκληρώσει το μακιγιάζ της, η Tara συγκρίνει τις δύο πλευρές και δηλώνει ότι θα ακολουθεί την τεχνική της Mary από εδώ και πέρα. 

Hailey BieberΝέα τεχνική contouring: Δες εδώ το βίντεο

@tarasigari

#greenscreen if you’re anything like me you love @kendalljenner and @haileybieber makeup looks! I’m such a big fan of @maryphillipsmakeup so I did some research to see how she creates these natural looking yet sculpted makeup looks on celebrities #kendalljennermakeup #haileybiebermakeup #makeup #makeuptutorial #basemakeup #skinmakeup #celebritymakeup #makeuphacks #dewyskin #contour#foundationhack

♬ Tara sigari – TARA SIGARI MAKEUP FASHION

Η Social Media Manager Luca Wetherby-Matthews αποφάσισε να δοκιμάσει το συγκεκριμένο make up hackγια να δει αν είναι όντως τόσο καλό όσο φαίνεται.

«Αυτή η τεχνική έγινε viral στο TikTok, γιατί ουσιαστικά αναμειγνύει όλο το μακιγιάζ σου σε ένα στρώμα, εφαρμόζοντας contouring και concealer πριν από το foundation σου», εξηγεί η Luca.

Αν θέλεις από εδώ και πέρα ένα φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου, τότε δεν έχεις να χάσεις τίποτα! Δοκίμασε τη νέα viral τεχνική τώρα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τόσο καιρό βάφεσαι λάθος! Η make up artist της Hailey Bieber αποκαλύπτει την must τεχνική για contouirng και γίνεται viral στο TikTok εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα