Το smoothie της Cindy Crawford θα σε γεμίσει ενέργεια!

16:51 6/6/2020 - Πηγή: iPop

Κατά καιρούς βλέπουμε τους celebrities να μπαίνουν στην κουζίνα και να μοιράζονται μαζί μας τις συνταγές τους. Αυτή τη φορά μάθαμε τη συνταγή για το πρωινό smoothie της Cindy Crawford που τη γεμίζει ενέργεια. 

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο διατηρείται πάντα σε φόρμα και προσέχει τον εαυτό της. Μας έχει δείξει κατά καιρούς μέσα από δημοσιεύσεις της ότι αγαπά τη γυμναστική, με την οποία ασχολείται τακτικά, ενώ και η υγιεινή διατροφή παίζει ρόλο στη διατήρηση του βάρους της και του καλλίγραμμου κορμιού της.

Αυτή τη φορά, η Cindy Crawford μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό

στο Instagram τη συνταγή για το πρωινό της smoothie πριν από μερικές ημέρες. Το φτιάχνει με τα χεράκια της, είναι απλό, εύκολο, υγιεινό και τώρα μπορείς κι εσύ να το φτιάξεις.

Φτιάχνουμε το smoothie της Πόπης Τσαπανίδου για να γεμίσουμε ενέργεια! 

Το smoothie αυτό, πέρα από πολύ εύκολο, είναι και πολύ θρεπτικό, αφού συνδυάζει συστατικά που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σου και σε γεμίζουν ενέργεια. Αυτός είναι κι ένας λόγος που η Cindy Crawford το φτιάχνει το πρωί, αφού είναι ένας καλός τρόπος να αποκτήσεις την ενέργεια που χρειάζεσαι μες τη μέρα.

Η συνταγή αυτή είναι ιδανική, αφού ακόμα κι αν δεν έχεις πολύ χρόνο το πρωί, προλαβαίνεις να τη φτιάξεις.

Η συνταγή για το smoothie της Cindy Crawford1 κούπα γάλα αμυγδάλου1/3 παγωμένη μπανάνα1 κούπα φρέσκο σπανάκι10 φύλλα φρέσκια μέντα1 κουταλιά σκόνη πρωτεΐνηςΛίγους κόκκους κακάο

Η εκτέλεση είναι πολύ απλή, όπως και σε κάθε smoothie. Καθαρίζεις, ψιλοκόβεις, τα βάζεις στο μπλέντερ μαζί με πάγο και το smoothie σου είναι έτοιμο!

View this post on Instagram

Kickstarting my morning

Keywords
Τυχαία Θέματα