Πού βρίσκεται η μαγευτική παραλία με τα καταγάλανα νερά στο σποτ για τον τουρισμό;

15:31 6/6/2020 - Πηγή: iPop

Ελληνικό καλοκαίρι σημαίνει μεταξύ άλλων και θάλασσα κι αυτή η παραλία στο σποτ για τον τουρισμό μας πήρε το μυαλό από την πρώτη στιγμή που την είδαμε. 

Η Ελλάδα αναμφίβολα είναι ένα διαμάντι, ειδικά το Καλοκαίρι, και κρύβει χιλιάδες μέρη και προορισμούς που σε καλούν να τους ανακαλύψεις.

Και αξίζει να τους ανακαλύψεις. Απ’ τον βορρά μέχρι το νότο, από το Ιόνιο μέχρι το Αιγαίο, η χώρα μας έχει ένα σωρό θησαυρούς, που θα σε μαγέψουν και πολύ πιθανό να μην ξέρεις ποιον να ανακαλύψεις πρώτο.

Το σίγουρο είναι ότι όλα τα μέρη της Ελλάδας έχουν κι από κάτι να σου δώσουν.

“The Greek Summer State of Mind” είναι το φετινό μήνυμα του ελληνικού τουρισμού, το οποίο μας ταξίδεψε για λίγο στη θάλασσα, αν και μας υπενθυμίζει ότι το ελληνικό Καλοκαίρι δεν είναι ούτε ήλιος, ούτε θάλασσα, είναι κάτι παραπάνω… Είναι state of mind. Να είσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς, να επικοινωνείς με τη φύση, να αισθάνεσαι ελεύθερος. Αυτό είναι το ελληνικό καλοκαίρι και το σύνθημα του υπουργείου Τουρισμού για φέτος.

Οι καλοκαιρινοί προορισμοί που θα λατρέψεις με βάση τα γούστα σου! 

Ωστόσο, απ’ αυτό το βίντεο δε θα μπορούσαμε να μην λατρέψουμε την υπέροχη παραλία που προβάλλεται με τα καταγάλανα νερά, στα οποία θες κατευθείαν να βουτήξεις.

Γι’ αυτό λοιπόν, δεν μείναμε με σταυρωμένα τα χέρια. Μάθαμε πού βρίσκεται αυτή η μαγευτική παραλία στο σποτ για τον τουρισμό και μόλις μάθεις ίσως να θες κι εσύ να την επισκεφθείς το συντομότερο.

Πρόκειται για τη Μεγάλη Άμμο, κοντά στο Μαρμάρι στη Νότια Εύβοια.

Μπορεί η κυβέρνηση να μην το αποκάλυψε μαζί με το βίντεο για τον τουρισμό, όμως οι γνώστες της περιοχής ξέρουν πολύ καλά την παραλία αυτή, την οποία και αγαπούν.

View this post on Instagram

#eviaisland #evia #greece #marmari #sea #summer #water #beach #megaliammos #travel

A post shared by Chrysa (@cchrysaa) on Jul 6, 2018 at 8:46am PDT

Η παραλία είναι μαγευτική. Η απέραντη αμμουδιά είναι ένας ακόμα λόγος για να θες να την δεις από κοντά, ενώ τα καταγάλανα νερά δεν σε κρατούν μακριά τους, αφού μια βουτιά εκεί την χρειάζεσαι.

View this post on Instagram

Our amazing beach Megali Ammos today

Keywords
Τυχαία Θέματα