Το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας για τον Παντελή Παντελίδη

13:25 17/3/2016 - Πηγή: iPop

Μόλις ένα μήνα μετά τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη έρχονται στο φως όλο και περισσότερα στοιχεία αναφορικά με το πως έχασε τη ζωή του ο άτυχος καλλιτέχνης. Παράλληλα, αναπάντητα παραμένουν τα ερωτηματικά για το αν ήταν τελικά αυτός ο οδηγός του μοιραίου τζιπ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μετά της ιατροδικαστικής έρευνας που διεξήχθη τονίζεται πως το χτύπημα πίσω από το αυτί ήταν αυτό το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη.

Να

σημειωθεί πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να κατατεθεί στον ανακριτή και την Τροχαία Ελληνικού από την καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Αθηνών, Χαρά Σπηλιοπούλου, το επίσημο πόρισμα το οποίο θα περιέχει και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Επίσης, αναμένουμε και το πόρισμα του Αναστάσιου Δέδε, πραγματογνώμονα της οικογένειας του θύματος, αλλά και του πραγματογνώμονα της εταιρείας του οχήματος.

Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής;

Στην πρώτη εκτίμηση του ο ιατροδικαστής σημειώνει ότι ο θάνατος ήταν «ακαριαίος και οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση». Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται «ο θάνατος επήλθε από κάταγμα 1,5 εκατοστό στο κρανίο πίσω από το αυτί έπειτα από πρόσκρουση με σιδερένιο στηθαίο. Δεν είχε υποστεί κάκωση στο θώρακα, ενώ είχε μόνο ένα σοβαρό χτύπημα στο γόνατο».

Περισσότερες ακόμα πληροφορίες για το μοιραίο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη θα δώσει και η εξέταση των αποτυπωμάτων που έχουν ληφθεί από το αυτοκίνητο και συγκεκριμένα από το χειρόφρενο, το τιμόνι και τις ζώνες ασφαλείας. Μετά από την εξέταση θα υπάρχει και επίσημη εκτίμηση για το ποιος οδηγούσε το τζιπ.

Όπως εκτίμησαν πηγές πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν ο Παντελής Παντελίδης να ήταν συνοδικός και όχι οδηγός. Οι εν λόγω πηγές σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας τονίζουν:

Αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Παντελίδης ζύγιζε πάνω από 100 κιλά και η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου η οποία υποστηρίζει ότι ήταν συνοδηγός είναι στα μισά κιλά, τότε τη στιγμή που το τζιπ τούμπαρε από τη δεξιά πλευρά, αν τα 100 κιλά έπεφταν πάνω στα 50, θα την είχε λιώσει. Άλλο ένα στοιχείο είναι ότι η πλευρά του συνοδηγού είναι βαμμένη με αίμα. Η Φρόσω, όμως, δεν είχε ανοιχτά τραύματα, αλλά κάταγμα του ώμου

The post Το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας για τον Παντελή Παντελίδη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα