Το νέο σποτάκι με τον Χρήστο Λούλη που… αποσύρθηκε (Video)

11:36 10/5/2020 - Πηγή: iPop

Νέο σποτάκι με τον Χρήστο Λούλη για τον συνωστισμό στις πλατείες παρουσίασε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας λίγο καιρό μετά την άρση των μέτρων. 

Μετά τον Σπύρο Παπαδόπουλο που μας καλούσε να μείνουμε σπίτι και την Βίκυ Σταυροπούλου που μας έδειξε πώς να φτιάχνουμε και να φοράμε τη μάσκα για να προστατευόμαστε από τον κορονοϊό, ήρθε ο Χρήστος Λούλης να μας μιλήσει για τον συνωστισμό στις πλατείες, που έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό με την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Η εκστρατεία έχει τίτλο «Μένουμε Ασφαλείς, Βγαίνουμε Νικητές» και το σποτάκι

με τον Χρήστο Λούλη έχει γίνει viral, ενώ είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό το μήνυμα που θέλει να περάσει ο γνωστός ηθοποιός.

Με την άρση των περιοριστικών μέτρων στις 4 Μαΐου, κόσμος άρχισε να μαζεύεται τα βράδια στις πλατείες παρά τις συστάσεις των ειδικών και των Αρχών για την αποφυγή συνωστισμού και την τήρηση των αποστάσεων. Μάλιστα, και ο κ. Χαρδαλιάς έχει τονίσει πολλές φορές πως η πειθαρχία είναι απαραίτητη από όλους, προκειμένου να πετύχει ο στόχος και να περιοριστεί ο ιός στη χώρα μας, αναφέρονται σε δήλωσή του «Δεν πρέπει να αφήσουμε την ανυπομονησία μας και την βιασύνη μας να τα θέσουν σε κίνδυνο. Παραμένουμε πειθαρχημένοι, παραμένουμε υπεύθυνοι, γιατί κανένας μας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χθες. Μένουμε ασφαλείς, Βγαίνουμε νικητές».

Έτσι λοιπόν, και μιας και ο συνωστισμός δεν περιορίζεται, ειδικά όσο ο καιρός είναι καλός, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας δημιούργησε και κυκλοφόρησε ένα νέο σποτάκι με τον Χρήστο Λούλη να μιλάει στο τηλέφωνο και να δείχνει σύνεση σε πρόταση εξόδου σε πλατεία με κόσμο, κάτι που θα πρέπει να κάνει και ο κάθε πολίτης.

Ωστόσο, το σποτάκι αυτό φαίνεται να προκάλεσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις στα social media για το σεξιστικό του ύφος και τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο άνδρας τη γυναίκα. Έτσι λοιπόν, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε ότι αποσύρεται το τηλεοπτικό σποτ με τον Χρήστο Λούλη μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε.

Το βίντεο με το σποτάκι του Χρήστου Λούλη: 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Βίκυ Σταυροπούλου: Παίρνει τη θέση του Σπύρου Παπαδόπουλου και δείχνει πώς φτιάχνουμε μάσκα

Το άρθρο Το νέο σποτάκι με τον Χρήστο Λούλη που… αποσύρθηκε (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα