Το νέο χαρακτηριστικό του Spotify για όσους δεν μπορούν να κοιμηθούν χωρίς μουσική!

17:32 19/10/2019 - Πηγή: iPop

Το νέο χαρακτηριστικό του Spotify είναι αφιερωμένο σε όσους δεν μπορούν να κοιμηθούν χωρίς την αγαπημένη τους μουσική και ειλικρινά τουλάχιστον εγώ το έχω λατρέψει.

Ορισμένοι διαβάζουν βιβλία, ορισμένοι βλέπουν τις αγαπημένες τους σειρές και ορισμένοι λίγο πριν πέσουν για ύπνο φοράνε τα ακουστικά τους και διαλέγουν την αγαπημένη τους λίστα αναπαραγωγής στο Spotify.

Εάν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς που δεν μπορούν να κοιμηθούν χωρίς τα αγαπημένα τους κομμάτια του Ludovico Einaudi, τότε το Spotify μόλις λάνσαρε το Sleep Timer,

δηλαδή το χαρακτηριστικό στο οποίο μπορείς να ρυθμίσεις για πόση ώρα θέλεις να ακούσεις μουσική πριν κοιμηθείς. Με άλλα λόγια, κάτι σαν το χρονόμετρο που βάζουμε στην τηλεόραση και μετά αυτή κλείνει από μόνη της.

Γιατί εάν είσαι από αυτούς που ακούνε φανατικά μουσική μόλις ξαπλώσουν στο κρεβάτι τους, θα ξέρεις και θα έχεις μετανιώσει για όλες εκείνες τις φορές που ξέχασες να την κλείσεις επειδή σε πήρε ο ύπνος και έτσι χάλασες όλη την μπαταρία της συσκευής σου.

Πώς θα ρυθμίσεις το sleep timer στο Spotify;

Ο τρόπος για να ρυθμίσεις το sleep timer στο Spotify διαφέρει για συσκευές iPhone και Android. Εάν έχεις Android, τότε είσαι και τυχερός γιατί η ίδια η εφαρμογή σου δίνει την επιλογή να ρυθμίσεις τον χρόνο που θέλεις. Ωστόσο, εάν έχεις iPhone θα πρέπει αναγκαστικά να χρησιμοποιήσεις πάνω από δύο εφαρμογές.

Για τους χρήστες των iPhone:

Βήμα 1ο: Διαλέγεις τη μουσική που θέλεις να ακούσεις.

Βήμα 2ο: Πηγαίνεις στο «Clock» στο iPhone (εκεί που ρυθμίζεις το ξυπνητήρι) και βρίσκεις το κουμπί «Timer» κάτω δεξιά. Επίλεξε πόση ώρα θέλεις να ακούσεις μουσική: 10 λεπτά, 2 ώρες κτλ.

Βήμα 3ο: Πήγαινε στο «When Timer Ends» και κάνε scroll μέχρι την επιλογή «Stop Playing». Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι όταν ο χρόνος που έχεις ρυθμίσει τελειώσει, τότε ο ήχος του ξυπνητηριού θα σταματήσει τη μουσική που ακούς.

Για τους χρήστες Android:

Ουσιαστικά το νέο χαρακτηριστικό του Spotify ισχύει μόνο για όσους έχουν Android, καθώς η εφαρμογή τους επιτρέπει να ρυθμίσουν τον χρόνο που θέλουν να ακούσουν μουσική με πολύ εύκολα βήματα.

Συγκεκριμένα, ακούς τη μουσική που σου αρέσει, επιλέγεις τις τρεις τελείες πάνω δεξιά στην εφαρμογή και βρίσκεις το «Sleep Timer Option». Εκεί, θα μπορέσεις να ρυθμίσεις για πόση ακόμη ώρα θέλεις να παίζει η μουσική σου μέχρι αυτή να κλείσει από μόνη της. Μαγικό;

Διάβασε ακόμη:

Μουσική στα Facebook Stories; Δες το update!

Photo: Unsplash/Zarak Khan

Το άρθρο Το νέο χαρακτηριστικό του Spotify για όσους δεν μπορούν να κοιμηθούν χωρίς μουσική! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Spotify,