Μπροστά με 5 μονάδες ο Μπάιντεν για το χρίσμα των Δημοκρατικών

17:06 19/10/2019 - Πηγή: Aixmi

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αύξησε τη διαφορά που τον χωρίζει από τους υπολοίπους υποψηφίους για το χρίσμα των Δημοκρατικών ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2020.

Δημοσκόπηση του πρακτορείου Reuters και του ινστιτούτου Ipsos δείχνει ότι τον προτιμά το 21% των Δημοκρατικών και των ανεξάρτητων ψηφοφόρων ως αντίπαλο του Ντόναλντ Τραμπ -ποσοστό αυξημένο κατά τρεις μονάδες σε σύγκριση με τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθεί

με 16% ο γερουσιαστής από το Βερμόντ, Μπέρνι Σάντερς, και στην τρίτη θέση με 15% η γερουσιαστής της Μασαχουσέτης Ελίζαμπεθ Γουόρεν.

Ο Πιτ Μπούτιτζατζ, δημάρχος του Σάουθ Μπεντ της Ιντιάνα λαμβάνει το 5% στη δημοσκόπηση, ενώ η γερουσιαστής Καμάλα Χάρις και ο πρώην βουλευτής του Τέξας Μπέτο Ο’Ρουρκ από 3%.

Η πρώτη εσωκομματική μάχη ούρσα για το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος θα γίνει στην Αιόβα σε λιγότερο από 5 μήνες. Μέχρι τώρα το 20% δηλώνει ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη. ποιον-α θα επιλέξει.

The post Μπροστά με 5 μονάδες ο Μπάιντεν για το χρίσμα των Δημοκρατικών appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα