Το μήνυμα των Anonymous μετά τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες

20:21 23/3/2016 - Πηγή: iPop

Μ’ ένα νέο video οι Anonymous κηρύττουν πόλεμο στο ΙΚ μετά τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες και ζητούν από όσους δουν το video να ενωθούν και να εναντιωθούν στις διακρίσεις και τον ρατσισμό.

Δείτε το video:

Στο video

ο γνωστός άγνωστος με την πειραγμένη φωνή και την μάσκα λέει:

Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ότι το Βέλγιο χτυπήθηκε από τρομοκράτες στις 22 Μαρτίου του 2016. Η ελευθερία μας είναι και πάλι κάτω από επίθεση, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο, αγωνιζόμαστε καθημερινά ενάντια στην τρομοκρατία και έχουμε σιωπήσει χιλιάδες λογαριασμούς Twitter που συνδέονται άμεσα με το ISIS.

Τιμωρούμε αυστηρά το Daesh στο darknet, έχουμε hackαρε το ηλεκτρονικό τους χαρτοφυλάκιο και έχουμε κλέψει χρήματα από τους τρομοκράτες.

Έχουμε πολιορκήσει τις ιστοσελίδες προπαγάνδα, ελέγχοντας τες με κυβερνοεπιθέσεις.

Ωστόσο, δεν θα ξεκουραστούμε όσο οι τρομοκράτες συνεχίζουν τις δράσεις τους σε όλο τον κόσμο.

Θα χτυπήσουμε ξανά. Θα συνεχίσουμε να hackάρουμε τις σιστοσελίδες τους, να κλείνουμς τους λογαριασμούς τους στο Twitter και να κλέβουμε τα bitcoins τους.

Υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της ελευθερίας και της ανοχής. Για τους υποστηρικτές της Daesh: θα σας εντοπίσουμε, θα σας βρούμε, είμαστε παντού και είμαστε περισσότεροι από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Να φοβάστε.

Όταν σκότωσαν αθώους πολίτες στο Βέλγιο χτύπησαν τους πάντες στην Ευρώπη.
Πρέπει να αντεπιτεθούμε.

Ο καθένας μπορεί να συμβάλει στις προσπάθειες μας και σας καλούμε να αγωνιστείτε μαζί μας, θα βρείτε ένα σύνδεσμο σ’ αυτό το βίντεο που θα σας εξηγήσει το πώς.

Αλλά εσείς δεν πρέπει να τους hackάρετε. Εάν εναντιωθείτε στις διακρίσεις στις χώρες σας τους βλέπτετε περισσότερο από το hacking στις ιστοσελίδες τους.

Το Ισλαμικό Κράτος δεν μπορεί να προσλάβει Μουσουλμάνους στην Ευρώπη εφόσον έχουν γίνει αποδεκτοί και έχουν συμπεριληφθεί στην κοινωνία.

Έτσι θέλουμε όλοι να είμαστε ενωμένοι κατά των διακρίσεων.

Είμαστε οι ανώνυμοι,
Είμαστε Λεγεώνα,
Δε συγχωρούμε,
Εμείς δεν ξεχνάμε,
Είμαστε ελεύθεροι,
Να μας περιμένετε!

The post Το μήνυμα των Anonymous μετά τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα