Το δικό σου σαμπουάν έχει την υπογραφή σου;

14:54 2/3/2016 - Πηγή: iPop

Προσέχεις πολύ τα μαλλιά σου γιατί θες να τα βλέπεις λαμπερά και ενυδατωμένα. Τον τελευταίο, όμως, καιρό τα μαλλιά σου έχουν χάσει την λάμψη τους και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Μην τρέχεις απελπισμένη στους ειδικούς να σε συμβουλεύσουν, μπορείς να βρεις τη λύση μόνη σου. Πώς; Φυσικά φτιάχνοντας με τα χεράκια σου ένα ενυδατικό και παράλληλα δυναμωτικό σαμπουάν.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις το δικό σου σαμπουάν;2 αμπούλες βιταμίνη EΜισό φλιτζάνι
gel αλόης βέραΜισό φλιτζάνι σαπούνι ΚαστίληςΞύσμα από ένα πορτοκάλιΠώς θα το φτιάξεις;Η διαδικασία είναι πιο εύκολη απ΄όσο φαντάζεσαι, καθώς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις σ΄ένα μεγάλο μπολ τα υλικά σου και να τα ανακατέψεις καλά.Μπορείς να φυλάξεις το σαμπουάν σου σ΄ένα μπουκάλι το οποίο φυσικά θα κλείνει καλά, για όσες μέρες εσύ επιθυμείς.

Το συγκεκριμένο σαμπουάν θα κάνει μεγάλο καλό στα μαλλιά σου. Θα διώξει την θαμπάδα που το τελευταίο καιρό έχουν και θα τους χαρίσει ξανά την λάμψη την οποία επιθυμούν.

Πίστεψε μας, από τα πρώτα κιόλας λουσίματα η διαφορά που θα παρατηρήσεις θα είναι ορατή. Φτιάξε, λοιπόν, το σαμπουάν σου, χρησιμοποιείσαι το και περιμένουμε να μας πεις αποτελέσματα.

The post Το δικό σου σαμπουάν έχει την υπογραφή σου; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα