Ο Βρετανός υπ. Οικονομικών επιστρατεύει το χιούμορ του και επιτίθεται σε Μέισον-Βαρουφάκη

14:48 2/3/2016 - Πηγή: iPop

Με χιούμορ επιτέθηκε σε Μέισον-Βαρουφάκη ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών, Τζορτζ Όσμπορν, ο οποίος άφησε αιχμές για τις επιλογές τις οποίες έκανε ο ηγέτης των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν.

Ο συντηρητικός, όπως έχει χαρακτηριστεί, υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας τόνισε πως στόχος του είναι να καταφέρει «μέχρι το 2020 να φέρει τα δημόσια οικονομικά της χώρας του σε τροχιά τέτοια ώστε μέχρι το 2020 οι προϋπολογισμοί της χώρας του να είναι πλεονασματικοί».

Κατά τη διάρκεια, όμως της συζήτησης στην βουλή

των κοινοτήτων, ο Τζορτζ Όσμπορν αποφάσισε να ρίξει τα πυρά του κατά του Τζ. Κόρμπιν αναφερόμενος στις δύο τελευταίες του μεταγραφές.

Εστιάζοντας, λοιπόν, στον πρώην υπουργό Οικονομικών στης χώρας μας, Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά και τον δημοσιογράφο Πολ Μέισον, που πλέον θα βρίσκονται στο πλευρό του ηγέτη των Εργατικών, ο Όσμπορν τόνισε:
«Το γεγονός ότι το Εργατικό Κόμμα παίρνει συμβουλές από τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον επαναστατικό Μαρξιστή παρουσιαστή του Channel 4 Πολ Μέισον δεν μου δείχνει ότι έχουν απάντηση στα θέματα της οικονομικής ασφάλειας» ενώ στη συνέχεια σημείωσε:

Υποθέτω ότι επέλεξαν αυτούς τους δύο επειδή ο πρόεδρος Μάο είναι νεκρός και ο Μίκυ Μάους απασχολημένος

The post Ο Βρετανός υπ. Οικονομικών επιστρατεύει το χιούμορ του και επιτίθεται σε Μέισον-Βαρουφάκη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα