Το Mega ξεκίνησε να εκπέμπει | Τι ειπώθηκε στα πρώτα λεπτά (Video)

09:37 17/2/2020 - Πηγή: iPop

Το Mega ξεκίνησε να εκπέμπει σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου με νέο πρόγραμμα. Πώς βγήκε ξανά στον αέρα το κανάλι, η πρώτη εκπομπή του Mega στις 6 το πρωί.

Αντίστροφη μέτρηση τέλος, το Mega ξεκίνησε να εκπέμπει κανονικά στους δέκτες μας το πρωί της Δευτέρας. Τι είδαμε στην οθόνη μας; Πλάνα από τις μεγάλες, ιστορικές κι αγαπημένες μας σειρές, το παλιό και το νέο σήμα.

Η πρώτη εκπομπή

του Mega ξεκίνησε στις 6 το πρωί με τον Νίκο Φιλιππίδη και τη Μπάγια Αντωνοπούλου, Κοινωνία ώρα MEGA, οι οποίοι είπαν την πρώτη καλημέρα στους τηλεθεατές απ’ το μεγάλο κανάλι.

«Είμαστε στον αέρα», ήταν η πρώτη κουβέντα του Νίκου Φιλιππίδη, προσθέτοντας πως «Έχουμε την ξεχωριστή τιμή να είμαστε οι δύο που θα σας υποδεχθούμε στο νέο παλιό MEGA. Μόνο ξένους δεν μας λες τις δύο πλευρές, δηλαδή εσάς τους θεατές και εμάς εδώ από το “Μεγάλο Κανάλι”».

Οι δύο παρουσιαστές έκαναν μια μικρή αναφορά στο τι θα περιλαμβάνει το τηλεοπτικό πρόγραμμα ενώ πρώτος καλεσμένος ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ, Πάνος Σόμπολος, το οποίο έχουμε ταυτίσει με το κανάλι, αφού εργαζόταν σε αυτό για πολλά χρόνια.


Μετά την ενημερωτική εκπομπή ακολουθούν οι πιο επιτυχημένες σειρές του καναλιού, όπως το Ρετιρέ και το Εμείς κι Εμείς, στη 1 είναι το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων και ακολουθούν και πάλι σειρές.

Στις 17:20 κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News, ενώ στην prime time, μετά το βραδινό δελτίο, έρχονται σειρές όπως το «Παρά πέντε» και το «Πενήντα Πενήντα».

Είναι επίσημο: Αυτό είναι το πρόγραμμα του MEGA

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:06:00 Κοινωνία ώρα Mega09:00 Το ρετιρέ10:00 Mega Mag11:15 Εμείς κι εμείς12:00 Βέρα στο δεξί13:00 Μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων13:50 Η νταντά14:30 Μαρία η Άσχημη15:10 Μια στιγμή, δυο ζωές15:50 Η ζωή της άλλης16:30 Νόστιμα και… απλά17:00 Δελτίο κωφών17:20 Live News19:00 Σαββατογεννημένες19:50 Κεντρικό δελτίο ειδήσεων20:45 Δελτίο καιρού21:00 Στο παρά πέντε22:00 Πενήντα – πενήντα23:00 Μαύρα μεσάνυχτα00:40 Forensic FilesΠώς είχε βγει στον “αέρα” το 1989 για πρώτη φορά

Τη συγκεκριμένη μέρα, δεν θα μπορούσαμε να μη φέρουμε στο μυαλό μας την πρώτη φορά που είδαμε το Mega στην οθόνη μας. Ήταν ο Γενικός Διευθυντής, Νίκος Σκουλάς, ο οποίος τo 1989 καλώς όρισε τους τηλεθεατές:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες χαίρετε. Στο Mega Channel είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι που ζούμε μαζί σας αυτές τις ιστορικές πρώτες στιγμές της νέας ελληνικής, τηλεοπτικής εποχής. Κυρίες και κύριοι, το μεγάλο κανάλι αρχίζει. Το Mega Channel αρχίζει. Το μεγάλο θέαμα αρχίζει. Καλή διασκέδαση

Στη συνέχεια, η Λένα Αρώνη εμφανίστηκε στην οθόνη ενημερώνοντας για το πρώτο πρόγραμμα προβολής του Mega Channel: «Κυρίες και κύριοι χαίρετε. Σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου σας καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά στην πρώτη μέρα εκπομπής του Mega Channel. Το πλούσιο ψυχαγωγικό και ενημερωτικό μας πρόγραμμα αρχίζει αμέσως τώρα, με το πρώτο επεισόδιο της σειράς επιστημονικής φαντασίας ‘Διάστημα 1999’».

Να σημειώσουμε πως στις 28 Οκτωβρίου του 2018, έπεσε μαύρο στο MEGA με απόφαση του ΕΣΡ λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων.

Διαβάστε επίσης:

To MEGA εκπέμπει ξανά | Πώς θα το βρεις στην τηλεόρασή σου;

Το άρθρο Το Mega ξεκίνησε να εκπέμπει | Τι ειπώθηκε στα πρώτα λεπτά (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα