Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/2/2020)

09:33 17/2/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/2/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/2/2020):Κριός

Η αναστάτωση που πέρασες, έχει στο βάθος ένα καλό. Σε κάνει να σκέφτεσαι με περισσότερη λογική και να ζητάς αυτό που θέλεις με σοβαρότητα. Είναι ένα βήμα σταθερότητας στη σχέση.

Οι υπολογισμοί σου είναι αρκετά σωστοί και σου δίνουν την δυνατότητα να οργανώσεις καλύτερα τις υποχρεώσεις σου. Η οικονομική σου κατάσταση κρύβει κάποιες παγίδες.

Ταύρος

Η αισθηματική σου ζωή, είναι αυτό που σε απασχολεί πιο πολύ τώρα. Προσπάθησε να βάλεις σε σωστή πορεία, ότι δεν λειτουργούσε καλά πριν. Το βασικό είναι πως το καταφέρνεις. Η σταθερότητα και τα καλά νέα που έχετε στη δουλειά, ίσως να «γεννήσει»μερικούς εχθρούς, που στην ουσία «κατασκοπεύουν»τις κινήσεις σας. Καλύτερα οικονομικά.

Δίδυμοι

Ενώ ξεκινάς με φόρα να “εξομολογηθείς” ή να διεκδικήσεις, στην πορεία συναντάς μια στάση κάπως «υπόγεια», που σε αναγκάζει να αναθεωρήσεις, την ποιότητα του ατόμου. Μεγάλη κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και μια διάθεση μάλλον αντιπαλότητας από συναδέλφους. Μην αντιδράς σε διαφωνίες. Οικονομικά, έχεις και καλές και δύσκολες φάσεις.

Καρκίνος

Αν σκοπεύεις να πάρεις μια πρωτοβουλία, καλό είναι να μην γίνει, γιατί θα ζοριστούν τα πράγματα και θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα.Η σκληρή δουλειά και η κούραση, είναι δυο παράγοντες που απαιτούνται για την καλύτερη εξέλιξη σου. Στα οικονομικά, σιγά-σιγά, αφήνεις την παρορμητική στάση και στρέφεσαι στην οικονομία.

Λέων

Επικρατεί μια στάση πρόκλησης. Σε μερικές περιπτώσεις, αυτό θα οδηγήσει σε δύσκολα μονοπάτια. Αν όμως διατηρήσεις μια σοβαρότητα, θα βγεις κερδισμένος-η. Ο καιρός αυτός είναι κατάλληλος για να αντλήσεις δύναμη, μέσα από τις δοκιμασίες που σου έχουν τύχει. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε οργάνωση και τακτοποιείς εκκρεμότητες.

Παρθένος

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, σε καλεί να πάρεις σοβαρά τις ευθύνες σου, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Αλλιώς θα έχεις τεράστιο πρόβλημα συνεννόησης. Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος. Οι ανατροπές που συμβαίνουν, στο χέρι σου είναι να λειτουργήσουν προς όφελος σου. Οποιαδήποτε αντίρρηση θα είναι καταστροφική. Οικονομικά μαζέψου από σπατάλες.

Ζυγός

Το ερωτικό σου μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, αφού η διάθεση σου δεν είναι η καταλληλότερη για ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις. Άφησε να περάσει η κακή ψυχολογία. Το «παραμύθι»που σου ρίχνουν, καλά κρατεί. Μάλιστα, έχεις επηρεαστεί τόσο, που κάνεις μεγαλόπνοα σχέδια, χωρίς ουσιαστικά να σε ωφελούν. Οικονομικά, ζημιές και κέρδη.

Σκορπιός

Τα συναισθήματα σου, είναι πολύ μπερδεμένα και δεν υπάρχει χειρότερο. Μερικές φορές, αυτό βγάζει μια έκφραση υπερβολής κι ίσως παρεξηγηθείς γι αυτό. Αλλαγών συνέχεια, που «πατούν»σε έναν αέρα πρωτοτυπίας. Μια ανεξάρτητη διάθεση, ωθεί σε περισσότερο κουράγιο για δημιουργία. Οικονομικές αναμπουμπούλες και καθυστερήσεις.

Τοξότης

Η επαναστατικότητα στην συμπεριφορά σου απέναντι στο πρόσωπο που συνδέεσαι, μπορεί να εντυπωσιάσει μεν, αλλά προκαλεί και ταραχή, με άγνωστες αντιδράσεις. Συχνά η αινιγματική στάση, προκαλεί αμηχανία και κάνει τα εύκολα, δύσκολα. Έχεις έναν δυναμικό τρόπο και ενίοτε μια βιασύνη. Οικονομικά, επιστροφές οφειλών από και προς εσάς.

Αιγόκερως

Θέλεις κάπως πιο φανερά πια, να εκφραστείς και να σου εκφραστούν συναισθηματικά. Και η αλήθεια είναι πως για μερικούς από σας, θα ακουστούν εξομολογήσεις. Στην δουλειά αποφασίζεις να επικεντρωθείς και να μεθοδεύσεις τις κινήσεις σου. Όπως θα διαπιστώσεις, αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο. Οικονομικά ξαφνικά έσοδα και έξοδα.

Υδροχόος

Οι δηλώσεις σου και οι συζητήσεις, είναι σε αρκετά σοβαρό και ορθολογιστικό επίπεδο. Έτσι, θα δώσεις ακόμη πιο ώριμη εντύπωση απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Υπάρχει μια αγωνία, για μερικές κακοτυχίες και αναποδιές που σου έτυχαν αυτές τις μέρες. Πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Προσοχή στα χρήματα σου. Υπάρχει μια παγίδα.

Ιχθείς

Υπάρχει μια τάση για παρεξηγήσεις και εκνευρισμούς, που ανατρέπουν την πιθανή καλή εξέλιξη στη σχέση. Ο τρόπος που φέρεσαι, φαντάζει αλλόκοτος. “Μάζεψε” την συμπεριφορά σου. Έγιναν κάποια ξεκινήματα, που στην αρχή σε ενθουσίασαν. Η ανατροπή  που μεσολάβησε, σε αναστάτωσε. Να περιμένεις επιστροφή χρημάτων, αλλά πρέπει να γίνει κι εξόφληση οφειλών.

Δες ακόμα:

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/2/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα